Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Siux Spyder Revolution
  • Siux Spyder Revolution
  • Siux Spyder Revolution

Siux Spyder Revolution

PVP: € 399,00
€ 169,95
-58% Siux
padel racket Siux Spyder Revolution | Sla de bal hard terwijl je geniet van geweldige sensaties met het nieuwe Siux Spyder Revolution padelracket, een krachtig en comfortabel model
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Spyder Revolution padel racket

Profiteer van het volledige potentieel van het nieuwe padel racket Spyder Revolution in blauw, een model dat je kunt vinden in de meest geavanceerde serie van Siux Padel 2023. We definiëren het als een krachtig racket omdat het is ontworpen in een diamantvorm en de balans neemt het in het bovenste gedeelte, wat ons zal helpen het spel van bovenaf te domineren.

Voor de constructie is koolstof gebruikt voor de buis, waardoor de vlakken zijn versterkt met 21k-stof, wat de prestaties verbetert. Voor de kern is een zacht rubber gebruikt, dus we zullen genieten van een geweldige aanraking en een spel zonder al te veel trillingen. Daarnaast is het met de dempingstechnologie ook mogelijk om de trillingen veroorzaakt door de impact van de bal te elimineren.

Siux Spyder Revolution zwart en blauw, kenmerken

  • De Siux Spyder Revolution combineert een diamantvorm met balans bovenop.
  • Koolstofbuis die meer weerstand biedt tegen stoten of schokken.
  • Het bevat een zachte kern van eva-rubber, een zacht schuim dat zorgt voor een zeer zachte aanraking.
  • Het presenteert 3 staven voor het ontwerp van het hart, een systeem dat draaien voorkomt.
  • Voor het oppervlak is 21k koolstofweefsel gebruikt.
  • Trillingen worden geëlimineerd met geïntegreerde dempingstechnologie.
  • Prachtig powerracket voor de meest veeleisende spelers.
  • Nieuwe collectie padel rackets voor gevorderden Siux Padel 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een powerracket gericht op spelers van hoog of gemiddeld niveau die meestal in de backhandpositie spelen, dus met de Spyder kun je je beste slagen maken zonder in te leveren op comfort omdat de combinatie van materialen het niet overdreven maakt moeilijk.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen zorgt het voor zeer goede sensaties bij het slaan, zodat je de bal kunt voelen. Het heeft ook een zeer coole zwarte afwerking met een centraal logo en een hartgebied in blauw, een ontwerp dat nooit teleurstelt!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten