Siux Pegasus Revolution 2 2024
  • Siux Pegasus Revolution 2 2024
  • Siux Pegasus Revolution 2 2024

Siux Pegasus Revolution 2 2024

PVP: € 349,00
€ 348,91
-1% Siux
Siux Pegasus Revolution 2 PEGREV2 | Ontdek het Siux Pegasus Revolution 2 2024 padelracket, ontworpen om kracht en precisie te bieden met geavanceerde technologie. Til je spel vandaag nog naar een hoger niveau!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Pegasus Revolution 2 padelracket

Ontdek de Siux Pegasus Revolution 2 2024 padelracket, ontworpen voor gevorderde spelers die willen uitblinken op de baan. Dit oversized diamantvormige racket combineert kracht en controle, waardoor je spel naar een hoger niveau wordt getild dankzij de premium materialen en innovatieve technologieën.

De Siux Pegasus Revolution 2 is perfect voor degenen die uitzonderlijke prestaties willen en een aanpasbaar evenwicht met de Dual Pro Grip Dampenser. Het vermindert ook trillingen, wat meer comfort biedt bij het slaan. Met de constructie van 24K koolstof en EVA-rubber voelt elke slag steviger en gecontroleerder aan, wat zorgt voor ongeëvenaarde precisie.

Kenmerken van de Siux Pegasus Revolution 2 2024 padelracket

  • Geïntegreerd onderdeel in het hart dat de stabiliteit bij elk spel verbetert.
  • Oversized diamantvorm met een iets hoger evenwicht.
  • Superieure weerstand dankzij het gebruikte koolstof in het frame, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige prestaties.
  • Droog en precies gevoel met het nieuwe 24K koolstofweefsel op de vlakken, wat de connectie bij elke slag verbetert.
  • Gladde en glanzende afwerking die niet alleen de esthetiek verhoogt maar ook de functionaliteit van het spel.
  • Onderdeel van de Siux 2024 padelracket collectie, die het nieuwste in technologie en ontwerp garandeert.

Voor wie is het bedoeld?

De Siux Pegasus Revolution 2 2024 is gericht op gevorderde spelers die hun techniek en controle op de baan willen verbeteren. Ideaal voor degenen die kwaliteit waarderen en een racket met aanpasbare kenmerken willen om zich aan verschillende speelstijlen aan te passen.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult de Siux Pegasus Revolution 2 geweldig vinden vanwege de combinatie van geavanceerde technologie en cutting-edge design. Het vermogen om het evenwicht aan te passen biedt een unieke personalisatie, waardoor elke wedstrijd een op maat gemaakte ervaring wordt. Bovendien zorgt de robuuste constructie voor een duurzame speelkameraad.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux staat bekend in de wereld van padel voor zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft Siux zich ingezet voor het ontwikkelen van rackets die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers, en biedt producten die leiden in prestaties en ontwerp.

Met een geschiedenis van uitmuntendheid blijft Siux de hoge standaard in padeluitrusting zetten, waardoor spelers hun beste versies op de baan bereiken.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten