Siux Neo Speed 24 x 3 St
  • Siux Neo Speed 24 x 3 St

Siux Neo Speed 24 x 3 St

PVP: € 130,00
€ 99,95
-24% Siux
Ballenbak voor padel Siux Neo Speed 24 x 3 | Koop de Siux Neo Speed ​​24 x 3 ballenbak om snelheid op het veld te krijgen. Perfect voor dynamiek en natte omstandigheden. Transformeer je spel nu!

Siux Neo Speed ballen 24 padelballen x 3

Als je geld wilt besparen, koop dan de doos met Siux Neo Speed 24 x 3 St ballen, de ultieme keuze voor clubs en gepassioneerde spelers die op zoek zijn naar kwaliteit en prestaties bij elke slag. Deze doos, bestaande uit 24 blikken met elk 3 ballen, is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest intense spellen, vooral in omgevingen met hoge vochtigheid of voor degenen die de voorkeur geven aan een snel en dynamisch spel.

Ontwikkeld in samenwerking met padel experts, onderscheiden de Siux Neo Speed ballen zich door hun duurzaamheid en het vermogen om optimale druk te behouden, wat zorgt voor een superieure speelervaring. Met een specificatie van 13Pl zijn ze de ideale keuze om elke uitdaging die de baan biedt aan te gaan, waarbij ze de snelheid en precisie van het spel aanzienlijk verbeteren.

Kenmerken van de doos met Siux Neo Speed 24 x 3 St gele ballen

  • Ontworpen om de snelheid van het spel te optimaliseren, perfect voor het versnellen van slagen.
  • Gemaakt om uitzonderlijk goed te presteren in vochtige omstandigheden.
  • Resultaat van onderzoek en ontwikkeling in samenwerking met padelprofessionals, wat een product van de hoogste kwaliteit verzekert.
  • Een druk van 13Pl die een uitzonderlijke respons belooft.
  • Levendige gele kleur voor uitstekende zichtbaarheid op alle delen van de baan.
  • Onderdeel van de innovatieve Siux 2024 collectie, een merk dat de evolutie in padelaccessoires leidt.

Voor wie is het bedoeld?

Deze doos is ideaal voor coaches, clubs en serieuze spelers die zich willen uitrusten met hoogwaardig materiaal voor trainingen en wedstrijden, en biedt een efficiënte en langdurige oplossing voor de behoeften aan padelballen.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Siux Neo Speed ballen zijn meer dan alleen ballen; ze zijn een investering in je passie voor padel. Hun prestaties, duurzaamheid en aanpassingsvermogen aan verschillende speelomstandigheden maken ze de perfecte keuze voor degenen die het beste in elk spel zoeken.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel, synoniem met innovatie, kwaliteit en toewijding aan continue verbetering van de sport. Elk product, inclusief de doos met Siux Neo Speed 24 x 3 ballen, getuigt van deze toewijding en biedt spelers een ongeëvenaard competitief voordeel.

Kies Siux om de perfecte fusie tussen geavanceerde technologie en passie voor padel te ervaren, waardoor je spel naar niveaus wordt getild die je je nooit had kunnen voorstellen dankzij hun uitgebreide catalogus van padelproducten.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten