Pak 3 blikken Dunlop Team Padelballen
  • Pak 3 blikken Dunlop Team Padelballen

Pak 3 blikken Dunlop Team Padelballen

PVP: € 16,95
€ 13,50
-21% Dunlop Padel
3 blikken gele Dunlop Team Padelballen | Krijg de beste prijs-kwaliteitverhouding met dit pakket Dunlop-ballen, ze zijn ideaal voor padelclubs en monitoren en bieden een grote duurzaamheid
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pak met 3 potten Dunlop Team Padelballen

Bespaar geld met ons en onze packs. Koop het pakket met 3 blikken Team padel-ballen uit de Dunlop-catalogus, een bal met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding, zodat u kunt genieten van al zijn kwaliteit zonder meer geld uit te geven.

Het is gemaakt met een unieke kern en hoogwaardig synthetisch vilt voor een grote duurzaamheid, zodat je ze voor meer trainingen kunt gebruiken. Het is dus een bal die lang meegaat en die een levendige stuit en een gelijkmatige vlucht biedt.

Pak 3 boten Pro Padelballen, kenmerken

  • Met het pakket van 3 stuks Dunlop Team Padelballen heb je 9 ballen.
  • Ideale bal voor scholen en trainingen.
  • Grote weerstand dankzij de vernieuwde kern en synthetisch vilt.
  • Geel van kleur en met het merklogo.
  • Goedkope en duurzame padelballen.
  • Inbegrepen in de Dunlop padelballencollectie.

Voor wie is het? Gericht op padeltraining, scholen of clubs omdat het een fantastische prijs-kwaliteitverhouding heeft. Het bevat de beste materialen van het merk om de hoogste kwaliteit te bieden, maar het is een goedkope padel-bal.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u geld bespaart met onze pakjes ballen, omdat het kopen van het pakket u minder kost dan wanneer u ze afzonderlijk zou kopen. Ze zijn ook geel, dus ze zien er goed uit op de baan.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Patty Llaguno of Willy Lahoz enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten