RS Rialto Pro Cayetano Rocafort 2023
  • RS Rialto Pro Cayetano Rocafort 2023

RS Rialto Pro Cayetano Rocafort 2023

PVP: € 340,00
€ 199,95
-42% RS Padel
RS Rialto Pro Cayetano Rocafort RSRIALTOPCR23 | Duik in het spel met de RS Rialto Pro Cayetano Rocafort 2023 padel racket. Met een perfect evenwicht tussen kracht en controle herdefinieert dit racket uitmuntendheid op het padelveld. Voel de evolutie in je spel!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket RS Rialto Pro Cayetano Rocafort

Ervaar een hoger niveau in je spel met de RS Rialto Pro Cayetano Rocafort padel racket. Ontworpen in samenwerking met Cayetano Rocafort, vertegenwoordigt dit racket de essentie van uitmuntendheid op het padelveld. Het biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid tussen controle en kracht, waardoor het de perfecte bondgenoot is voor degenen die in elk spel willen uitblinken.

Met zijn esthetische ontwerp en geavanceerde kenmerken is de RS Rialto Pro niet zomaar een racket, maar een verlengstuk van je passie en vaardigheid op het padelveld. Dankzij zijn druppelvormige ontwerp, dat de perfecte balans tussen kracht en controle combineert, is dit model een van de meest gewilde van het seizoen.

Kenmerken van de RS Rialto Pro Cayetano Rocafort padel racket

  • Druppelvorm die evenwicht garandeert tussen controle en kracht.
  • Frame en oppervlakken gemaakt van supersterk 3k gealuminiseerd carbon.
  • Lage balans voor een meer wendbaar en dynamisch spel.
  • Oppervlak met 3D-rasterpatroon, ideaal voor het toepassen van effecten op de bal.
  • Kern met RS EVA Pro Rubber Soft gom voor een comfortabel gevoel en krachtige baluitgang.
  • Onderdeel van de RS 2023 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit model is speciaal ontworpen voor gevorderde spelers die hun speeltechniek willen verbeteren. Als je een speler bent die streeft naar uitmuntendheid en een racket nodig hebt dat high-end prestaties biedt, dan is de RS Rialto Pro Cayetano Rocafort iets voor jou.

Waarom zal je het geweldig vinden?

De RS Rialto Pro Cayetano Rocafort is niet zomaar een racket op de markt. Het is een van de nieuwe en revolutionaire modellen van het RS seizoen. Het ontwerp, de duurzaamheid en de prestaties op het veld maken het onovertroffen. Daag je grenzen uit en til je spel naar een hoger niveau!

Ontdek meer over het merk RS

RS staat synoniem voor kwaliteit en uitmuntendheid in de wereld van padel. Sinds het begin streeft het merk ernaar om high-end producten te leveren die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers. Met zijn opmerkelijke geschiedenis heeft RS bewezen een leidend merk te zijn in innovatie en technologie in de sport.

Door de jaren heen heeft RS zijn aanwezigheid op de markt versterkt dankzij het creëren van rackets die niet alleen prestaties bieden, maar ook design en duurzaamheid. Samenwerkend met grote namen in padel zoals Cayetano Rocafort, blijft RS de standaard zetten en definiëren wat een padel racket moet zijn.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten