RS Prime Pro Vasquez 2024
  • RS Prime Pro Vasquez 2024
  • RS Prime Pro Vasquez 2024

RS Prime Pro Vasquez 2024

PVP: € 382,00
€ 381,95
-1% RS Padel
RS PRIME PRO VSQZ | Ontdek de RS Prime Pro Vasquez 2024 van RS Padel, uw bondgenoot om de baan te domineren met geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 24 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

RS Prime Pro Vasquez padelracket

Maak kennis met de RS Prime Pro Vasquez 2024, de nieuwste innovatie in padelrackets die belooft je spel te revolutioneren. Ontworpen in samenwerking met de gerenommeerde Simón Vásquez, verbetert dit racket niet alleen je prestaties op de baan, maar herdefinieert het ook de verwachtingen van wat een padelracket kan doen.

De RS Prime Pro Vasquez 2024 is lichter, evenwichtiger en beschikt over geavanceerde technologie die zorgt voor superieure controle en precisie. Met zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen, zoals een oppervlak van gealuminiseerde 12k carbonvezel, EVA-schuim aan de binnenkant en een ruw textuur.

Kenmerken van de RS Prime Pro Vasquez 2024

  • Lichter en evenwichtiger ontwerp gecombineerd met het nieuwe frame met zeshoekig profiel "Dynamic Hex" voor geoptimaliseerde handling.
  • RS Grid-patroon voor betere grip en bal-effecten.
  • Axis Force-stabilisator voor stabiliteit en trillingsdemping.
  • Kern gemaakt van EVA-schuim, waardoor de sweet spot wordt verbeterd en vergroot.
  • Het oppervlak van het racket is gemaakt van hoogwaardige gealuminiseerde 12k carbonvezel.
  • Behoort tot de RS Padel 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De RS Prime Pro Vazquez 2024 is ontworpen voor gevorderde spelers die het beste eisen op het gebied van technologie en prestaties. Het is ideaal voor degenen die precisie in hun slagen willen en uitzonderlijke controle op de baan, ongeacht de intensiteit van het spel.

Waarom ga je het leuk vinden?

Omdat de RS Prime Pro Vazquez 2024 niet zomaar een racket is, het is een statement. Met zijn lichte ontwerp, uitzonderlijke controle en vergrote sweet spot, stelt het je in staat om met vertrouwen te spelen, wetende dat elke slag een winnende slag kan zijn.

Ontdek meer over het merk RS Padel

RS Padel is een pionier in de wereld van padel, waarbij innovatie en prestaties sinds de oprichting worden gestimuleerd. Met een focus op kwaliteit en voortdurende verbetering is RS Padel uitgegroeid tot een toonaangevend merk voor spelers die op zoek zijn naar de nieuwste technologie op het gebied van rackets.

De lancering van de RS Prime Pro Vazquez 2024 getuigt opnieuw van hun toewijding aan de vooruitgang van de sport, waarbij spelers een tool krijgen die niet alleen hun spel verbetert, maar ook inspireert om nieuwe hoogten te bereiken.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten