Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP Euro Pro 2023
  • Royal Padel RP Euro Pro 2023

Royal Padel RP Euro Pro 2023

PVP: € 320,00
€ 226,95
-30% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP Euro Pro 2023 | Maximale kracht bij elke slag met dit Royal Padel-racket van kracht, een model gemaakt met de beste materialen voor het plezier van de meeste slagmensen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP Euro Pro blauwe schep

We ontdekten een van de krachtigste rackets in de nieuwe Royal Padel 2023-collectie: het zwart-blauwe RP Euro Pro padelracket. Het is een geavanceerd range-model met een ruitvormig ontwerp en een hogere balans, dus de sweetspot is kleiner, maar het gaat heel goed aan de top, waardoor de punch groter wordt.

Voor de constructie zijn vezeltechnologie en versterkt met koolstof gebruikt, wat de duurzaamheid verbetert. Voor de kern is polyethyleenrubber gebruikt, zodat de aanraking comfortabeler is en meer sensaties genereert bij het slaan. Ze hebben ook de gezichten van ruwheid voorzien, zodat je de effecten in je opnamen kunt verbeteren.

RP Euro Pro zwart en blauw, kenmerken

  • De Royal Padel RP Euro Pro 2023 presenteert een diamantformaat met een hoge balans.
  • Constructie van koolstof en glasvezel voor uitzonderlijke prestaties.
  • Het genereert een comfortabelere aanraking dankzij het polyethyleenrubber in de kern.
  • Ruw oppervlak met reliëftekening die de effecten versterkt.
  • Het genereert nauwelijks trillingen met de door het merk ontwikkelde schokabsorptietechnologie.
  • Verstevigd gebied van het hart of dat zorgt voor meer stabiliteit.
  • Hoogwaardig racket voor professionele spelers.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van geavanceerde Royal Padel 2022-mesjes.

Voor wie is het? Voor kinderen van gevorderd niveau die de bal graag hard slaan vanwege zijn prestaties, helpt het ons om de bal gemakkelijk uit de baan te krijgen en een comfortabeler balgevoel te bereiken dankzij polyethyleen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het formaat en de balans geeft het ons een zeer goede stoot, maar zonder het comfort te verwaarlozen, zodat je zonder ongemak kunt spelen. Bovendien keert de nieuwe versie van Europa terug met een heel cool ontwerp in zwarte en blauwe details, je zult het gewoon leuk vinden door het te zien!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten