Royal Padel RP R Control 2024
  • Royal Padel RP R Control 2024
  • Royal Padel RP R Control 2024

Royal Padel RP R Control 2024

PVP: € 350,00
€ 297,95
-15% Royal Padel
Royal Padel RP R Control RCONT24 | Domineer het spel met de Royal Padel RP R Control 2024: innovatief ontwerp en uitzonderlijke controle voor de gevorderde speler - voel het verschil bij elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP R Control Padelracket

Ontdek de suprematie op de baan met de Royal Padel RP R Control 2024, de ultieme keuze voor de padelspeler die geen genoegen neemt met minder. Dit padelracket, met zijn exclusieve ontwerp en geavanceerde technische eigenschappen, is ontworpen om jouw spel naar een hoger niveau te tillen en elk punt te domineren.

Het model R Control staat gelijk aan precisie en kracht. Volledig vervaardigd uit 12K Carbon en verrijkt met het Rough Spin oppervlak, is dit racket het perfecte wapen voor de meest technische en gecontroleerde slagen, wat zorgt voor een ongeëvenaarde speelervaring.

Kenmerken van het Royal Padel RP R Control 2024 padelracket

  • Ronde vorm en balans dicht bij de hand voor uitzonderlijke controle.
  • Hybride kern met een mix van EVA-rubber en Polyethyleen voor een premium gevoel en touch.
  • Verhoogde duurzaamheid met een dubbele bidirectionele buis van 12K Carbon.
  • "Carbon 5D Rough Grip" oppervlak voor geavanceerde effecten en optimale grip.
  • Verbeterde kracht terwijl uitzonderlijke controle behouden blijft dankzij de combinatie van carbon en hybride rubber.
  • Onderdeel van de Royal Padel 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Met zijn lichtheid en uitgebreide sweet spot, is de Royal Padel RP R Control 2024 gericht op gevorderde spelers, zowel mannen als vrouwen, die op zoek zijn naar een controle racket om hun verdediging en aanval op de baan te perfectioneren.

Waarom zal je het leuk vinden?

Dit racket is het kroonjuweel van de meest geavanceerde serie van Royal Padel, met een vooruitstrevend design voorzien van carbon afwerkingen en groene details die het tot een van de meest gewilde en effectieve rackets van het seizoen maken.

Ontdek meer over het merk Royal Padel

Royal Padel, leider in innovatie en excellentie, is al sinds de oprichting voorop in het ontwerpen van padelrackets. Hun producten zijn het resultaat van een passie voor deze sport en de voortdurende zoektocht naar perfectie.

Het merk heeft zijn positie op de markt verstevigd dankzij hun toewijding aan kwaliteit en de focus op het voldoen aan de behoeften van spelers op alle niveaus, wat heeft geleid tot rackets die ware staaltjes van sportengineering zijn.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten