Royal Padel RP 760 Carrera Woman 2023
  • Royal Padel RP 760 Carrera Woman 2023
  • Royal Padel RP 760 Carrera Woman 2023

Royal Padel RP 760 Carrera Woman 2023

PVP: € 160,00
€ 112,95
-30% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP 760 Carrera Woman 2023 | Uitstekende prestaties op de baan met dit Royal Padel-racket voor dames, een druppelvormig model, medium balans en een zachtere touch met het zachte eva-rubber
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Damesracket Royal Padel RP 760 Carrera wit

Kies je geallieerde verbetering op het veld met de uitgebreide catalogus die Royal Padel je ter beschikking stelt voor deze 2023. Ontdek het RP 760 Carrera Woman padel racket in het wit, een model voor dames waarmee je kunt genieten van de beste balans tussen kracht, controle en gemak op de baan Bovendien maakt het lichte gewicht hem beter handelbaar, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

Voor de constructie combineert het glasvezel op de vlakken en een koolstofbuis, waardoor een goede balans tussen elasticiteit en weerstand wordt bereikt. Het heeft ook zacht eva-rubber in de kern, wat zorgt voor een comfortabelere aanraking. Ten slotte zul je genieten van zowel aanvallen als verdedigen dankzij de medium uitgebalanceerde Druppelvorm.

RP109 Chrono Junior zwart en rood kenmerken

  • De Royal Padel RP 760 Carrera Woman 2023 presenteert een lichter gewicht, ongeveer 55 gram.
  • Overmaatse vorm met ingehouden balans om het zeer uitgebalanceerd te maken.
  • Constructie van glasvezelvliegtuigen.
  • Koolstofbuis die de structuur sterker maakt.
  • Hiermee kun je vooruitgang boeken en je speelstijl bepalen.
  • Halfzacht eva-rubber voor een comfortabele en blessurevrije slag.
  • Beschikbaar in de Royal Padel 2023 damesracketcatalogus.

Voor wie is het? Voor atleten van hoog of gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd en comfortabel padel racket voor dames, aangezien de nieuwe Carrera voor dames zeer goed uitgebalanceerd en comfortabel is dankzij de combinatie van gebruikte materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het lichte gewicht is hij zeer handzaam, dus het zal voor u niet moeilijk zijn om hem te verplaatsen. Het presenteert ook een zeer vrouwelijk ontwerp met de combinatie in wit en details in turkoois en roze, je wordt de koningin van de dansvloer!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten