Royal Padel RP Amerika APT
 • Royal Padel RP Amerika APT
 • Royal Padel RP America APT

Royal Padel RP Amerika APT

PVP: € 264,46
€ 165,25
-38% Royal Padel
Royal Padel RP America APT padel racket | Exclusief ontwerp van dit Royal Padel-racket voor de APT, een zeer technisch en controlemodel dat terugkeert met een ruw oppervlak en hoogwaardige materialen
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het woensdag, 13 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel RP Amerika APT Roja

We analyseren een van de nieuwigheden van Royal Padel 2022: het RP America APT zwarte en rode padel racket. Het presenteert een exclusief ontwerp voor de APT en wordt gekenmerkt door zijn controle omdat het een rond formaat heeft en een balans dicht bij de hand om de bal te plaatsen.

Voor zijn constructie combineert het glasvezel en koolstof, dus het biedt een perfecte balans tussen weerstand en flexibiliteit. Voor de kern is polyethyleenrubber gebruikt, dat samen met schokabsorptietechnologie trillingen elimineert en een zachte aanraking genereert.

RP America APT zwart en rood, kenmerken

 • De Royal Padel RP America APT is een controleracket, gericht op de meest technische.
 • Het presenteert een exclusief ontwerp voor de APT in zwart en rood.
 • Ronde vorm en lage balans voor meer beheersbaarheid.
 • Het genereert een zeer comfortabele aanraking met de polyethyleen kern.
 • Schuurpapierachtig ruw oppervlak dat de effecten vergroot.
 • Het genereert nauwelijks trillingen met de door het merk ontwikkelde schokabsorptietechnologie.
 • Structuur met glasvezel en versterkt met carbon voor meer weerstand.
 • Het behoort tot de nieuwe catalogus van geavanceerde Royal Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Meer gericht op spelers die op zoek zijn naar controle over kracht, omdat het een brede sweet spot heeft en ook een semi-zachte aanraking, zodat je urenlang kunt spelen zonder ongemak.

Waarom zal je het leuk vinden? Want u zult genieten van een uitzonderlijke zwart-rode afwerking met het APT-logo. Het is zonder twijfel een high-performance model dat de beste technologieën, materialen en exclusief design combineert voor de meest veeleisende.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de wereld van padel. Dit seizoen neemt het nieuwe technologieën en materialen op in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van de spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022 rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten