Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP790 Zweep Licht 2022
  • Royal Padel RP790 Zweep Licht 2022
  • Royal Padel RP790 Whip Light 2022

Royal Padel RP790 Zweep Licht 2022

PVP: € 270,00
€ 161,95
-41% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP790 Whip Light 2022 | Een van de beste rackets voor vrouwen die je kunt vinden, ontworpen met een laag gewicht, zacht aanvoelend en zeer goed gecompenseerd voor gevorderde atleten
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Racket voor dames Royal Padel RP790 Whip Light Pink

Geniet van een veel comfortabeler en veiliger spel met de nieuwe collectie Royal Padel 2022 -producten. Ontdek de nieuwe editie van het RP790 Whip Lichtroze padel racket, de aanpassing van de Whip Poly voor dames omdat het dezelfde kenmerken heeft maar met een lichter gewicht, ongeveer 350 - 360 gram.

Zo bevat de zweep voor dames een kern van polyethyleenschuim om een zachtere aanraking te genereren. Dit, samen met de schokabsorptietechnologie, zorgt ervoor dat trillingen tot een minimum worden beperkt. Voor de structuur is in het frame carbon gebruikt met glasvezel op het oppervlak naast een schuurpapierachtige afwerking.

RP790 Zweep voor dames fuchsia, kenmerken

  • De Royal Padel RP 790 Whip Light 2022 heeft een licht gewicht, zo'n 350 - 360 gram.
  • Carbon constructie en geïntegreerde beschermer in het frame.
  • Hoge absorptie van trillingen met schokabsorptietechnologie.
  • Veelzijdige damespadel racket dankzij de oversized mal en medium balans.
  • Kern met zacht polyethyleenrubber, dat een zachte en comfortabele aanraking genereert.
  • Glasvezel oppervlak voor meer speelbaarheid.
  • Nieuwe afwerking van ruw schuurpapier om betere effecten te bereiken.
  • Een van de nieuwe Royal Padel 2022 damesrackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan ervaren meisjes die dagelijks trainen of strijden, omdat het een krachtig padel racket is, zeer goed uitgebalanceerd en licht genoeg om urenlang zonder ongemak te kunnen spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer zorgvuldige handgemaakte afwerking heeft, zodat u kunt genieten van geweldige esthetiek. Dit seizoen keert hij terug met een zwart design samen met fuchsia en groenachtige details, heel gaaf!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de wereld van padel. Dit seizoen neemt het nieuwe technologieën en materialen op in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van de spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022 rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten