Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP 771 EFE 2021
  • Royal Padel RP 771 EFE 2021
  • Royal Padel RP 771 EFE 2021

Royal Padel RP 771 EFE 2021

PVP: € 170,00
€ 119,95
-30% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP771 EFE, model 2021 | Krijg je meest krachtige spel met dit Royal Padel padel racket, gemaakt van 100% carbon en zacht eva-rubber om de punch te vergroten zonder het comfort te verwaarlozen.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel 771 EFE zwart en wit

We analyseren in detail de nieuwste collectie die Royal Padel presenteert voor al zijn spelers. Koop het padel racket RP EFE 771 in zwart-wit logo, een krachtig model dankzij het oversized diamantformaat en de enigszins hoge balans.

Het bedrijf heeft hoogwaardige materialen gebruikt om grote sterkte en duurzaamheid te bereiken. Zo is koolstofvezel zowel in de buis als in de vlakken gebruikt. Wat betreft de kern, het bevat halfzacht eva-rubber, dat een uitzonderlijke aanraking genereert en trillingen vermindert.

RP 771 EFE zwart en wit, kenmerken

  • Diamantvorm met balans in het bovenste deel van de Royal Padel RP 771 EFE 2021.
  • Eva rubberen kern die meer kracht genereert zonder de controle te verwaarlozen.
  • Schokabsorptiesysteem dat impact absorbeert.
  • 100% koolstof constructie.
  • Powerracket voor de hardst rakende spelers.
  • Anti-vibratietechnologie die een comfortabelere slag genereert.
  • Verkrijgbaar in de padel racketcollectie RP 2021.

Voor wie is het? Geschikt voor de speler van hoog of gemiddeld niveau die vooruitgang wil boeken en die meestal in de backhand-positie speelt, omdat het een krachtig racket is dat, dankzij de gebruikte materialen, ook comfort niet verwaarloost.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een padel racket is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, kun je voor een goede prijs genieten van alle technologieën van het merk. Je zult ook dol zijn op het nieuwe zwarte ontwerp en het witte logo.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Alle producten ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole, zodat u kunt genieten van de beste prestaties op het circuit.

Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires. Het heeft ook de vertegenwoordiging van Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan in de WPT.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten