Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP 109 Crono Junior 2021
  • Royal Padel RP 109 Crono Junior 2021
  • Royal Padel RP 109 Crono Junior 2021

Royal Padel RP 109 Crono Junior 2021

PVP: € 77,00
€ 62,95
-19% Royal Padel
Racket voor kinderen Royal Padel RP 109 Crono zwart en rood | Aanpassing van een van de Royal Padel-rackets voor kinderen, een model van controle en een laag gewicht zodat de kleintjes op de padel kunnen beginnen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel 109 Crono racket voor kinderen

Verwaarloos de keuze van het racket voor de kleintjes niet, het is belangrijk om het juiste model te vinden. Koop het RP 109 Crono Junior padel racket uit de Royal Padel 2021-catalogus, een model aangepast aan de behoeften van kinderen.

Net als het volwassen model combineert het de beste technologieën van het bedrijf en de nieuwste generatie materialen zoals glasvezel. Bovendien bevat de kern polyethyleenrubber om trillingen te voorkomen en een comfortabelere slag te geven.

RP109 Crono Junior zwart en rood, kenmerken

  • De Royal Padel RP 109 Crono Junior is aangepast aan de behoeften van kinderen.
  • Gereduceerd gewicht voor eenvoudiger gebruik.
  • Ronde mal en ingesloten balans voor meer controle.
  • Glasvezel constructie.
  • Hiermee kunt u vooruitgang boeken en uw speelstijl definiëren.
  • Polyethyleenrubber voor een comfortabele en blessurevrije slag.
  • Verkrijgbaar in de Royal Padel 2021 racketcatalogus voor kinderen .

Voor wie is het? Voor jonge spelers tussen 7 en 14 jaar die beginnen met padel spelen of het af en toe doen en een junior padel racket nodig hebben dat bij hun hand en behoeften past.

Waarom zal je het leuk vinden? Want ook al is het een padel racket voor kinderen, het bedrijf heeft kosten noch moeite gespaard bij de vervaardiging ervan. Het heeft een aanpassing gemaakt van het volwassen model met hoogwaardige materialen en vergelijkbare esthetiek in zwarte en rode tinten.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Alle producten ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole, zodat u kunt genieten van de beste prestaties op het circuit.

Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires. Het heeft ook de vertegenwoordiging van Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan in de WPT.

Onze beste producten