Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP 109 Crono 2021
  • Royal Padel RP 109 Crono 2021
  • Royal Padel RP 109 Crono 2021

Royal Padel RP 109 Crono 2021

PVP: € 89,00
€ 69,95
-22% Royal Padel
padel racket RP 109 Crono zwart en rood | Koop het Royal Padel CRONO padel racket, het heeft een zachte touch en een brede sweet spot die je zal helpen je techniek te perfectioneren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel 109 Crono 2021

Ontdek het Royal Padel 2021 Crono RP109 padel racket, een ideaal model om te beginnen met spelen. Het is een controlepadel racket met een lage balans en een ronde vorm voor snelle aanpassing, het ideale model voor beginners die snel vooruitgang willen boeken.

Het geeft ook zeer goede sensaties bij het slaan, omdat het is gemaakt met flexibele materialen. Zo heeft het glasvezel in de structuur en zacht polyethyleenrubber in de kern. Bovendien absorbeert dit type schuim zeer goed trillingen.

RP109 Chrono zwart en rood, kenmerken

  • Met de Royal Padel 109 Crono 2021 verbeter je in hoog tempo.
  • Ronde mal met balans dicht bij de hand om al je schoten te controleren.
  • De meest aangename aanraking met het zachte polyethyleen van de kern.
  • Uitstekende schokabsorptie, zodat je blessurevrij kunt genieten van een wedstrijd.
  • Constructie met glasvezel, een flexibel en elastisch materiaal.
  • Het biedt de speler een snelle aanpassing.

Voor wie is het? We raden het aan aan spelers die beginnen met spelen of nog maar een korte tijd spelen, omdat het een padel racket voor beginners is, dus het bevordert de controle over de bal en heeft een zachte aanraking om van het beste comfort te genieten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het heel gemakkelijk is om ermee te spelen, zal het niet moeilijk voor je zijn om de bal onder controle te houden en zul je met volle teugen van het spel genieten. Het heeft ook een spectaculair ontwerp in oranje, witte en blauwe details, het is echt gaaf!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Alle producten ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole, zodat u kunt genieten van de beste prestaties op het circuit.

Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires. Het heeft ook de vertegenwoordiging van Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan in de WPT.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Profiel: 38 mm Jaar: 2021 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten