Royal Padel R30 White Premier Padel 2024
  • Royal Padel R30 White Premier Padel 2024

Royal Padel R30 White Premier Padel 2024

PVP: € 349,00
€ 289,95
-17% Royal Padel
Royal Padel R30 White Premier Padel | Verhoog je spel met de Royal Padel R30 White Premier. Innovatie en kwaliteit komen samen om je ultieme kracht en controle te bieden. Limited edition model!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel R30 wit Premier Padel Padelracket

Dompel je onder in excellentie met de Royal Padel R30 White Premier Padel 2024, de nieuwste innovatie van Royal Padel ontworpen voor paddle-enthousiastelingen die het beste eisen op het gebied van prestaties en stijl. Deze racket, prominent in de collectie van 2024, belooft je spel te transformeren met een ongeëvenaarde mix van kracht en controle, ideaal voor degenen die willen uitblinken op de baan.

Model R30 White Premier presenteert zich als een juweel in de kroon van Royal Padel, waarbij spelers een krachtig maar gecontroleerd instrument krijgen, perfect om elke uitdaging op de baan aan te gaan. Dankzij zijn vooruitstrevende constructie en premium materialen voelt elke slag intuïtiever en effectiever aan, waardoor een superieure spelervaring wordt geboden.

Kenmerken padel racket Royal Padel R30 White Premier Padel 2024

  • Innovatieve Fibertech-technologie op de gezichten voor een uitzonderlijke spelcontrole.
  • Zachte polyethyleenrubberen kern die een comfortabele en krachtige respons biedt bij elke slag.
  • Hoge balans en diamantvorm voor dominante aanvalsslagen.
  • Duurzame constructie die een lange levensduur en constante prestaties garandeert.
  • Presenteert een exclusief ontwerp voor de Premier Mendoza.
  • Maakt deel uit van de Royal Padel 2024 collectie van limited edition rackets.

Voor wie is het bedoeld?

Ontworpen voor gevorderde en professionele spelers, is de Royal Padel R30 ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een racket dat kracht perfect in balans brengt met controle. Het is vooral geschikt voor spelers die hun offensieve spel willen verbeteren zonder precisie op te offeren.

Waarom ga je ervan houden?

De R30 White Premier zal snel je favoriete speelmaatje worden vanwege zijn vermogen om je spel naar nieuwe niveaus te tillen. De combinatie van kracht, controle en elegant ontwerp stelt je in staat om met vertrouwen en stijl tegen je tegenstanders te spelen.

Ontdek meer over het merk Royal Padel

Royal Padel, leider in innovatie en kwaliteit, staat al tientallen jaren aan het hoofd van paddle rackettechnologie. Elk racket getuigt van hun toewijding aan uitzonderlijke prestaties en spelersvoldoening.

Vanaf de oprichting is Royal Padel synoniem geweest voor excellentie, waarbij spelers van alle niveaus nauwkeurige tools krijgen om de baan te veroveren. De R30 White Premier Padel 2024 belichaamt deze traditie en zet een nieuwe standaard in de branche.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel, Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten