Puma Solar Attack RN geel 2023
  • Puma Solar Attack RN geel 2023

Puma Solar Attack RN geel 2023

PVP: € 250,00
€ 199,95
-21% Puma
Puma Solar Attack RN 16499 | Til je spel naar een hoger niveau met de Puma Solar Attack RN geel 2023, een fusie van gedurfd design en precisietechnologie. Voel het verschil bij elke slag
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Solar Attack RN geel Padelracket

Duik in de wereld van padel met de laatste innovatie van Puma, de Puma Solar Attack RN geel 2023. Dit padel racket is niet zomaar een accessoire, maar een echte bondgenoot voor hen die de controle over het spel willen nemen. Precisie en technologie komen samen om een ongeëvenaarde speelervaring te bieden.

Puma's toewijding aan uitmuntendheid is te zien bij elke slag. De Puma Solar Attack RN geel 2023, met zijn superieure constructie en innovatief ontwerp, is gemaakt om de padelbaan te domineren en jouw techniek naar professioneel niveau te tillen. Het evenwicht en de samenstelling zijn ontworpen voor de moderne en dynamische speler.

Kenmerken Puma Solar Attack RN geel 2023 padel racket

  • Ontdek zijn ongelooflijke sweet spot met zijn ronde vorm en lager balanspunt.
  • Vertrouw op zijn weerstand en duurzaamheid, dankzij de 12K carbon constructie.
  • Geniet van een subliem gevoel bij elke slag dankzij de Eva Pro rubber kern.
  • Voel elke impact zonder vibraties, met de versterkte kevlar structuur.
  • De distributie van de Aero Hole gaten is geoptimaliseerd om de prestaties van het racket te verbeteren.
  • Maakt deel uit van de Puma padel racket collectie van 2023.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor de veelzijdige speler die op zoek is naar een padel racket van premium kwaliteit. De Puma Solar Attack RN geel 2023 is perfect voor degenen die kracht combineren met millimeterprecisie, wat een superieur spel in alle gebieden van de padelbaan mogelijk maakt.

Waarom zal het je bevallen?

Naast zijn uitzonderlijke prestaties, zal je verliefd worden op zijn gedurfde ontwerp en zijn fluor geel afwerking. De Puma Solar Attack RN geel 2023 voelt niet alleen goed in de hand, maar zorgt er ook voor dat je opvalt op de padelbaan.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma, synoniem voor innovatie en ontwerp, loopt voorop in de productie van sportuitrusting. Met elk product heeft Puma de kwaliteitsnormen opnieuw gedefinieerd, waardoor padelspelers de gereedschappen hebben om te slagen.

De traditie en passie voor sport worden gerealiseerd in de Puma Solar Attack RN geel 2023. Dit padel racket is het resultaat van jaren van onderzoek en toewijding aan hoge prestaties, ontworpen voor spelers die niets minder dan uitmuntendheid accepteren.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten