Nox X-One 2023
  • Nox X-One 2023
  • Nox X-One 2023
  • Nox X-One 2023

Nox X-One 2023

PVP: € 74,00
€ 69,95
-6% Nox
Zwart Nox X-One beginnerspadel racket | Sla de bal gemakkelijk terug met het zwarte Nox X-One padelracket, een initiatiemodel dat ons zal helpen de techniek onder de knie te krijgen en snel te verbeteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox X-One 2023 padel racket

Koop de nieuwe collectie producten om padel Nox 2023 te spelen tegen de beste prijs.Als je overweegt te beginnen, doe het dan met het nieuwe X-One padelracket in zwarte kleur en grijze details, ontworpen met een ronde vorm en balans dicht bij de hand voor maakt het heel gemakkelijk voor u om de slagen te beheersen.

Het is dus een controleracket dat een snelle aanpassing biedt, aangezien er flexibele materialen zijn gebruikt in de samenstelling. Combineer glasvezel met wat carbon in het frame om het sterker te maken. Glasvezel en zacht rubber zijn ook gebruikt voor de padel rackets om een zachter gevoel te geven.

Nox X-One zwart en grijs, kenmerken

  • Brede sweetspot van de Nox X-One 2023 door zijn ronde vorm en lage balans.
  • Frame met glasvezel en 20% koolstof voor meer weerstand.
  • Zachte aanraking door het gebruik van eva HR3-rubber.
  • Het is een handelbaar en snel aanpasbaar racket.
  • Vliegtuigen van glasvezel, wat de speelbaarheid verhoogt.
  • Uitstekende balopbrengst en minder trillingen.
  • Een van de Babolat-rackets om 2020 mee te beginnen.

Voor wie is het? Het is naar onze mening ideaal voor jongens die willen beginnen met spelen of dat al af en toe doen, aangezien het een controleracket is, waarmee je een breed slagoppervlak hebt om geen enkele bal te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van flexibele materialen biedt het een snelle aanpassing aan de speler waarmee hij zich vanaf het eerste gebruik op zijn gemak zal voelen. Bovendien maakt het meer klassieke ontwerp het erg aantrekkelijk, wat de meeste spelers leuk vinden.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, aangezien zij hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padelrackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een echte kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan betekenen!

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten