Nox AT10 18K by Agustín Tapia 2024
 • Nox AT10 18K by Agustín Tapia 2024
 • Nox AT10 18K by Agustín Tapia 2024
 • Nox AT10 18K by Agustín Tapia 2024
 • Nox AT10 18K by Agustín Tapia 2024

Nox AT10 18K by Agustín Tapia 2024

PVP: € 268,60
€ 268,55
-1% Nox
Nox AT10 18K PAT10GENIUS18D | Het nieuwe Nox AT10 18K-racket uit 2024, waar innovatie en prestatie samenkomen. Ervaar de kracht, controle en duurzaamheid in elke wedstrijd. Haal de jouwe en maak het verschil!
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het woensdag, 26 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Nox AT10 18K by Agustín Tapia Padel racket

Ontdek de revolutie in padelrackets met het model AT10 18K by Agustín Tapia uit 2024, gepresenteerd door Nox. Een combinatie van technologische innovatie, geavanceerde materialen en functioneel design die belooft je spel naar een hoger niveau te tillen.

Dit racket is niet zomaar een uitrusting, het is een uitbreiding van je passie, waardoor je elke slag, elke draai en elke overwinning intenser kunt voelen. Bereid je voor op een verandering in je ervaring op de baan en voel de toekomst van padel.

Kenmerken Nox AT10 18K by Agustín Tapia

 • Gemaakt met 18K gealuminiseerde koolstofvezel 18K Alum, wat duurzaamheid en een uitzonderlijk gevoel garandeert.
 • Meerlaagse MLD Black Eva-kern voor een superieure slagervaring.
 • Handvat met Pulse System-technologie om trillingen en gewrichtsvermoeidheid te verminderen.
 • Bevat het vervangbare Smartstrap-veiligheidssnoersysteem.
 • Druppelvorm voor een evenwichtige verdeling tussen kracht en controle.
 • Onderdeel van de Nox 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Het AT10 18K racket is ontworpen voor de gevorderde speler, degene die meer dan 3 keer per week de baan op gaat en op zoek is naar de perfecte balans tussen kracht en controle in hun spel. Het is de ideale keuze voor degenen die geen compromissen willen sluiten over kwaliteit en het beste van beide werelden willen ervaren.

Waarom ga je ervan houden?

Je zult er dol op zijn vanwege zijn stevige gevoel, indrukwekkende balsnelheid en genereuze sweet spot die kleine foutjes vergeeft. Bovendien garanderen het moderne ontwerp en geïntegreerde technologieën dat je niet alleen goed speelt, maar dit ook met stijl doet.

Ontdek meer over het merk Nox

Sinds de oprichting staat Nox synoniem voor excellentie en betrokkenheid bij de sport van padel. Met tientallen jaren toewijding heeft het merk zijn positie op de markt als leider in technologie en design versterkt.

Nox blijft de norm stellen voor kwaliteit, werkt nauw samen met elite spelers om rackets te ontwikkelen die niet alleen voldoen, maar ook de verwachtingen overtreffen. Hun erfenis in de wereld van padel is onmiskenbaar, en elk product getuigt van hun passie en excellentie.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten