Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox AT Genius Junior by Agustín Tapia 2023
  • Nox AT Genius Junior by Agustín Tapia 2023
  • Nox AT Genius Junior by Agustín Tapia 2023

Nox AT Genius Junior by Agustín Tapia 2023

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% Nox
Nox AT Genius Junior padel padel racket van Augustine Wall | Een van de beste padel rackets voor kinderen, omdat het de beste balans biedt tussen kracht, controle en comfort, evenals hetzelfde Nox-ontwerp voor Agustín Tapia
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox AT Genius Junior rode schep voor kinderen

Mis de nieuwe catalogus met Nox-producten niet om padel 2023 te spelen, we verzekeren u dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Voor de kleine "genieën" hebben we het nieuwe zwarte en rode AT10 Genius Junior padel racket beschikbaar, een druppelvormig model en gecentreerde balans om de perfecte balans tussen kracht en controle te bereiken.

Het is een aanpassing van het racket van Agustín Tapia voor kinderen, dus het heeft een lager gewicht en een dunnere grip om veel beter hanteerbaar te zijn. Het is gemaakt met glasvezel, waardoor het frame is versterkt met 20% koolstof en breuk wordt voorkomen. Het bevat ook HR3-rubber in de kern om trillingen te elimineren en een zachtere slag te bereiken.

Nox AT10 Genius rood voor kinderen, kenmerken

  • Druppelformaat met medium balans van de Nox AT10 Genius Junior van Agustín Tapia 2023.
  • Goede balopbrengst met het HR3 eva-rubber dat in de kern is gebruikt.
  • Solide en resistente structuur omdat het 20% koolstof in het frame bevat.
  • Gewicht tussen 335 - 345 gram om het hanteerbaarder te maken.
  • Dunner vuistontwerp om het gemakkelijk vast te kunnen pakken.
  • Glasvezel oppervlak voor fantastische bespeelbaarheid.
  • Multifunctionele schep voor kinderen.
  • Een van de nieuwe junior padel rackets van Nox Padel 2023.

Voor wie is het? Gericht op jonge spelers tussen 7 en 12 jaar oud die af en toe padel spelen of net zijn begonnen, want met de AT10 voor kinderen zullen ze genieten van de beste balans tussen kracht, controle en comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een padel racket voor kinderen is, gemaakt met de nieuwste generatie materialen, zodat de kleintjes kunnen genieten van de beste prestaties. Het presenteert ook de esthetiek van het racket van Agustín Tapia, een combinatie van zwart met details en een rood logo, spectaculair!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, aangezien zij hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padelrackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een echte kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan betekenen!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten