Nox AT Genius Ultra Light 2023
  • Nox AT Genius Ultra Light 2023
  • Nox AT Genius Ultra Light 2023

Nox AT Genius Ultra Light 2023

PVP: € 90,00
€ 89,95
-1% Nox
padel racket Nox AT Genius Ultralicht 2023 | Geweldige hanteerbaarheid met dit veelzijdige Nox-racket, een echt licht model en met een dunnere grip die de jongste spelers kunnen gebruiken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox AT Genius Ultra Lichtgroen padel racket

Binnen de nieuwe collectie Nox Padel 2023 rackets vind je modellen aangepast voor alle soorten publiek. Dit is het geval met het AT10 Genius Ultra Light padel racket, het kleine zusje van het racket van Agustín Tapia, voor kinderen of spelers die op zoek zijn naar een licht racket, aangezien het gewicht tussen 310 - 325 gram ligt en het een fijnere grip heeft. .

Het is dus uiterst handelbaar en ook nog eens zeer goed in balans door zijn druppelvorm en gefocuste balans. Voor de fabricage is glasvezel gebruikt, waardoor het frame met koolstof is versterkt. Het bevat ook een gesloten hartontwerp en HR2-rubber in de kern voor meer comfort.

Nox AT10 Genius Ultra Lichtgroen, kenmerken

  • De Nox AT10 Genius Ultra Light 2023 is versterkt met 20% carbon in het framegebied.
  • Het bevat een ontwerp met een gesloten hart.
  • Je verliest geen sensaties bij het slaan met de kern HR2 eva-rubber.
  • Druppelformaat met gecentreerde balans.
  • Het heeft een zeer licht gewicht en een dunnere grip.
  • Aanpassing van de padel racket van Agustín Tapia voor kinderen.
  • Glasvezel oppervlak voor fantastische bespeelbaarheid.
  • Nieuwe serie ultralichte padel rackets van Nox Padel 2023.

Voor wie is het? We kunnen het echt aanbevelen aan alle doelgroepen, dat wil zeggen jongens of meisjes met armproblemen die op zoek zijn naar een heel lichte padel racket en ook aan kinderen die de sprong wagen naar een padel racket voor volwassenen die is aangepast aan hun behoeften, aangezien de ultralichte padel racket erg licht is en de dikte van de manchet is dunner.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een aanpassing is van het racket van Agustín Tapia, dus het heeft een vergelijkbare esthetiek. Dit seizoen keert hij terug met een zwart design met een centraal logo en de rest van de details in fluorescerend groen.Het is onmogelijk om onopgemerkt te blijven!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, aangezien zij hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padelrackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een echte kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan betekenen!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten