Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox MP10 Luxury 2023
  • Nox MP10 Luxury 2023
  • Nox MP10 Luxury 2023

Nox MP10 Luxury 2023

PVP: € 320,00
€ 319,95
-1% Nox
Nox MP10 luxury padel racket van Mapi Alayeto | Plaats de bal met precisie met het nieuwe Mapi Sánchez-racket, een Nox-model dat erg populair is vanwege zijn sweet spot en aanraking omdat het is gemaakt van 3k-stof
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox MP10 luxury van Twin Atomics

De productcollectie van Nox Padel 2023 arriveert in onze winkel met veel nieuwe functies. Een daarvan is het MP10 Luxury padel racket van Mapi Sánchez Alayeto , een model met een ronde vorm en ingehouden balans, dat een zeer goede controle biedt. Dus we kunnen ballen uit het midden gemakkelijk corrigeren.

Het behoudt de 100% koolstofconstructie en versterkt de vlakken in 3k-stof, waardoor het een droger gevoel krijgt, zodat we geen kracht verliezen bij het raken. Voor de kern is HR3 eva-rubber gebruikt, dat een goede baloutput genereert en een anti-vibratiesysteem bevat om zonder ongemak te spelen. Om het af te maken heeft het ruwheid en smartstrap koord.

Zwart en goud Nox MP10 Luxury van Mapi Sánchez, kenmerken

  • De MP10 Luxury van Mapi Sánchez Alayeto 2023 behoudt het ronde formaat met ingehouden balans.
  • Carbon constructie met 3k stof op het oppervlak voor meer sterkte.
  • Solide en stijve structuur met Dynamic Structure-technologie.
  • Ruw afwerkingstype in reliëf dat de effecten op de bal verbetert.
  • Verwisselbaar smartstrap veiligheidstouw dat de hygiëne verbetert.
  • Inclusief AVS-systeem voor een soepelere slag en vermijd armongemakken.
  • Kern met HR3-rubber om geen sensaties te verliezen bij het slaan.
  • Inbegrepen in het luxury assortiment van Nox Padel 2023 rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers of gevorderde spelers die op zoek zijn naar een controle padel racket met een goede punch, omdat het een brede sweet spot biedt om geen gemakkelijke ballen te missen en dankzij de combinatie van materialen stelt het ook niet teleur in de aanval.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je dankzij de hardere aanraking geweldige controle en extra kracht hebt om bij het net te komen. Bovendien maakt het ontwerp van dit seizoen in zwart, helder logo en oranje details het echt spectaculair.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten