Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox Equation Lady World Padel Tour 2023
  • Nox Equation Lady World Padel Tour 2023
  • Nox Equation Lady World Padel Tour 2023

Nox Equation Lady World Padel Tour 2023

PVP: € 140,50
€ 140,45
-1% Nox
padel racket Nox Equation Lady World Padel Tour 2023 | Geweldige prestaties op de baan met dit padel racket voor dames van Nox, een uitgebalanceerd model dat de beste technologieën van het merk samenbrengt met een exclusief WPT-ontwerp.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Kies voor Nox Equation Lady WPT 2023

Wees een van de eersten die de nieuwe Nox Padel 2023-rackets uitbrengt, met een breed assortiment aan modellen om degene te vinden die het beste bij je past. Ontdek het nieuwe padel racket Equation Lady World Padel Tour, een model voor dames dat opvalt door zijn veelzijdigheid omdat het een rond formaat behoudt, maar met een medium balans voor een perfecte balans tussen kracht en controle.

Wat de constructie betreft, bevat het glasvezel en 3D-ruwheid in de vlakken, waarmee je je schoten meer effect kunt geven. Het frame is gemaakt van carbon en is versterkt met Dynamic Structure-technologie om breuk te voorkomen.Het heeft ook HR3 eva-rubber en een anti-vibratiesysteem voor een comfortabelere aanraking, evenals een smartstrap-touw.

Nox-vergelijking voor witte en roze meisjesfuncties

  • Rond formaat en medium balans voor een geweldige balans van de Nox Equation Lady World Padel Tour 2023.
  • Meer weerstand door het gebruik van carbon in het frame en de Dynamic Structure technologie.
  • Oppervlak met 3k glasvezel, wat de aanpassing van de speler bevordert.
  • Lichter gewicht, wat een goede beheersbaarheid bevordert.
  • Ruw oppervlak om de effecten te versterken.
  • Anti-vibratietechnologie om armblessures te voorkomen.
  • Smartstrap-touw dat de vervanging vergemakkelijkt en de hygiëne verbetert.
  • Model verkrijgbaar in de medium serie Nox 2023-padelrackets.

Voor wie is het? Gericht op spelers met een gevorderd of gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket voor dames, dat wil zeggen met een goede sweetspot om de bal gecontroleerd te krijgen in de verdediging en met een goede stoot om met vertrouwen naar het net te gaan en in staat te zijn om krachtige schoten uit te voeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Het behoort tot de serie officiële World Padel Tour-producten, inclusief circuitlogo's. Het presenteert ook een heel cool ontwerp in wit, een glanzend logo en details in roze waarmee je zult schitteren op de baan!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, aangezien zij hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padelrackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een echte kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan betekenen!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten