Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Calcetines Nox Tobilleros W Blancos Logo Rojo
  • Calcetines Nox Tobilleros W Blancos Logo Rojo

Nox Enkelsokken W Wit Rood Logo

PVP: € 5,00
€ 3,99
-21% Nox
Rust jezelf volledig uit met de nieuwe sokken van het merk Nox, een perfect kledingstuk om de temperatuur in de winter op peil te houden en ze te beschermen tegen schuren

Nox Enkelsokken W Wit Rood Logo

Koop de accessoires die door alle World Padel Tour-professionals worden gedragen. Bescherm je voeten tegen kou en blessures met de nieuwe korte sokken, die deel uitmaken van de Nox 2022-collectie, perfect om meerdere keren per week te sporten en die hun goede kwaliteit behouden dankzij de gebruikte stoffen.

Ze laten je lang spelen zonder ongemak dankzij het gebruik van hoogwaardige en elastische stoffen zodat de sokken op hun plaats blijven en geen blessures veroorzaken. Het is gemaakt met 75% katoen, 22% polyamide en 3% elastaan, zodat ze niet van de site verschuiven, maar je ze gemakkelijk kunt aantrekken.

Nox witte en rode enkelsokken W, kenmerken

  • De witte Nox Anklets W met rood logo zijn laag en reiken tot enkelhoogte.
  • Verkrijgbaar in een pak van een paar.
  • Er is gebruik gemaakt van katoen, polyamide en elastaan.
  • Witte kleur met rode details.
  • Verdampt zweet waardoor je niet het gevoel hebt een natte voet te hebben.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe textielcollectie Nox 2022.

Voor wie is het? Perfect voor iedereen die padel of een andere sport wil spelen en zijn voeten droog wil houden, omdat ze helpen bij snelle transpiratie, zodat je voeten niet nat worden van zweet en het sneller wordt verdreven.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je het aan de voeten van alle professionals in de wereld van padel zult zien, zijn ze ook ontworpen in wit en rood, wat een aantrekkelijke en moderne combinatie vormt.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van onverslaanbare sensaties op het veld door toedoen van Nox Padel. Nog een jaar biedt het je een gevarieerde catalogus met padelproducten. Je kunt padel rackets, kits, padel rackets en accessoires vinden die zijn aangepast voor alle soorten spelers.

Bovendien heeft het een poster van professionele spelers in zijn luxury gelederen: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas of Vanesa Alonso maken deel uit van zijn Team Nox en zullen alle producten van het bedrijf dragen op de WPT-hellingen.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten