Sokken Babolat Padel Quarter wit geel
  • Sokken Babolat Padel Quarter wit geel

Sokken Babolat Padel Quarter wit geel

PVP: € 17,00
€ 13,96 van
-18% Babolat
Babolat Padel Quarter wit geel | Breng je spel naar een hoger niveau met de Babolat Padel Quarter Socks in wit en geel. Superieur comfort en geavanceerde technologie voor de moderne speler
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Selecteer grootte
  • 46 - 49 Niet beschikbaar
Selecteer grootte
Selecteer grootte
  • 46 - 49 Niet beschikbaar

Padelsokken Babolat Padel Quarter wit geel

Ontdek de Babolat Padel Quarter Sokken wit geel, de perfecte keuze voor padelspelers die op zoek zijn naar prestaties en stijl. Ze voegen niet alleen een vleugje kleur toe aan je uitrusting met hun levendige combinatie van wit en geel, maar garanderen ook ongeëvenaard comfort dankzij hun geavanceerde technologie.

Met een speciale mix van materialen, waaronder polyamide, Dri-release en elastaan, passen de Babolat sokken perfect om je voeten, waardoor ze steun en bescherming bieden tijdens de meest veeleisende bewegingen op de baan. Deze sokken staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Kenmerken Babolat Padel Quarter Sokken Wit Geel

  • Ondersteuningsband onder de voet om de sok op zijn plaats te houden.
  • 3D-kussentjes onder het voetbed en de hiel voor volledige bescherming.
  • Dri-release technologie geïntegreerd voor effectief zweetbeheer.
  • Samenstelling van 68% polyamide, 27% Dri-release, 5% elastaan voor elasticiteit en weerstand.
  • Onderdeel van de Babolat textielcollectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor padelspelers, zowel amateurs als professionals, die comfort en ondersteuning bij elke stap waarderen. Ideaal voor degenen die regelmatig spelen en extra bescherming zoeken tegen blaren en veelvoorkomende wrijving op de baan.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Babolat Padel Quarter sokken vanwege hun vermogen om je droog en comfortabel te houden tijdens de meest intensieve spellen. Hun unieke ontwerp in wit met gele details, gecombineerd met de gebruikte technologie, zal je een superieure gebruikservaring bieden, zodat je je volledig kunt concentreren op je prestaties.

Ontdek meer over het merk Babolat

Babolat, met zijn lange geschiedenis in de sportwereld, staat bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Dit merk is een referentie in de wereld van padel en tennis en heeft het vertrouwen gewonnen van spelers over de hele wereld.

Hun producten, variërend van rackets tot sokken zoals de Babolat Padel Quarter, zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle spelers, ongeacht hun niveau.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten