Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Calcetines Nox Tobilleros W Blancos Logo Gris
  • Calcetines Nox Tobilleros W Blancos Logo Gris

Nox Enkelsokken W Wit Grijs Logo

PVP: € 6,00
€ 3,99
-34% Nox
Bescherm je voeten terwijl je een paar zeer verborgen sokken van het merk Nox draagt, perfect om schuren te voorkomen en tegelijkertijd het zweet af te voeren

Nox Enkelsokken W Wit Grijs Logo

De nieuwe Nox 2022 collectie is nu verkrijgbaar! Koop de perfecte witte en grijze enkelsokken om warm te blijven in de komende wintermaanden en om ze te helpen transpireren terwijl we padel spelen of andere sporten beoefenen.

Bij de vervaardiging is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen, waardoor de sokken zacht aanvoelen zodat ze niet gaan schuren. Ze zijn ook praktisch onzichtbaar, dus ze zullen heel onopgemerkt blijven als we ze liever niet zien.

Nox witte en grijze sokken, kenmerken

  • De wit met grijze Nox sokken zijn kort, enkelhoogte.
  • Verkocht in een verpakking van één paar sokken.
  • Er is gebruik gemaakt van een combinatie van katoen, polyamide en elasthaan.
  • Vervaardigd in één maat die gaat van 35 tot 39.
  • Ze bevatten verstevigingen voor een comfortabeler loopvlak.
  • Inbegrepen in de nieuwe Nox Padel 2022 textielcollectie.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die comfort niet willen opgeven tijdens het spelen, maar die verborgen sokken willen dragen die op hun plaats blijven zonder wrijving te veroorzaken die ons hindert tijdens het spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het erg verborgen sokken zijn die praktisch onzichtbaar zijn voor al die mensen die liever onopgemerkt blijven, zijn ze ook ontworpen in het wit met het grijze logodetail dat bij al onze schoenen past.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van onverslaanbare sensaties op het veld door toedoen van Nox Padel. Nog een jaar biedt het je een gevarieerde catalogus met padelproducten. Je kunt padel rackets, kits, padel rackets en accessoires vinden die zijn aangepast voor alle soorten spelers.

Bovendien heeft het een poster van professionele spelers in zijn luxury gelederen: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas of Vanesa Alonso maken deel uit van zijn Team Nox en zullen alle producten van het bedrijf dragen op de WPT-hellingen.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten