Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox AT10 Genius Limited Edition
  • Nox AT10 Genius Limited Edition
  • Nox AT10 Genius Limited Edition
  • Nox AT10 Genius Limited Edition

Nox AT10 Genius Limited Edition

PVP: € 460,00
€ 319,95
-31% Nox
Nox AT10 Genius Limited Edition padel padel racket | Het Agustín Tapia-racket keert terug in een beperkte oplage, een van de beste Nox-rackets voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar de beste prestaties op het veld
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox AT10 Genius Limited Edition

Voor de meest veeleisende spelers presenteren we het nieuwe AT10 Genius Limited Edition padel racket dat Nox 2022 heeft ontwikkeld voor zijn sterspeler. Het is dus een van de nieuwe Agustín Tapia-rackets die terugkeert met een exclusief ontwerp en een bijpassende koffer met polsbandjes en verwisselbaar snoer.

Op technisch niveau handhaaft het het oversized formaat met een medium balans met carbon constructie en 18k stof op het oppervlak. Binnenin bevat het HR3 zwart eva-rubber en een anti-vibratiesysteem in het hart. Als nieuwigheid presenteert het spintechnologie die 3D-ruwheid in het centrale gebied en zandafwerking in de rest combineert. Het bevat ook een nieuw koordsysteem dat de hygiëne en de vervanging ervan verbetert.

Nox AT10 Genius Limited Edition, kenmerken

  • De Nox AT10 Genius Limited Edition wordt verkocht in een koffer met polsbanden en extra lanyards.
  • Het handhaaft een traanformaat met een ingehouden balans om een van de beste multifunctionele rackets te zijn.
  • Het bevat een nieuwe spinruwheid met 2 soorten afwerkingen.
  • HR3 zwart eva-rubber om geen sensaties of kracht te verliezen bij het slaan.
  • Dynamic Structure-technologie die zorgt voor meer sterkte en het risico op breuk vermindert.
  • 100% carbon constructie en 18k stof om het onverwoestbaar te maken.
  • AVS-technologie om trillingen te absorberen en een comfortabelere slag te genereren.
  • Nieuw Smartstrap vervangbaar veiligheidskoordsysteem voor eenvoudig wisselen.
  • Een van de Nox Padel 2022 limited edition rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor professionele of gevorderde atleten die een veelzijdig padel racket nodig hebben om hun beste slagen op elke kant van het veld te maken en dat ook een exclusief ontwerp heeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de beste padel rackets is, de best verkochte Nox van de afgelopen seizoenen. Het keert ook terug met een exclusief ontwerp in zwart en een bijpassende koffer met accessoires. Er zijn zeer weinig units te koop, loop niet op!

Lees meer over het merk NOX

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padel rackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Daarnaast heeft de firma veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-tweeling, het zogenaamde Team Nox. Vind ze leuk en presteer op je beste niveau op de baan met hun nieuwe collectie producten om padel te spelen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten