Protector Nox WPT Negro Blanco
  • Protector Nox WPT Negro Blanco

Beschermer Nox WPT Negro

€ 8,22
Nox
Mesbeschermer Nox WPT Zwart | Betere weerstand tegen schokken met deze robuuste Nox-beschermer, zeer eenvoudig te installeren om breuk door stoten tegen het glas te voorkomen
Schrijf een beoordeling

Nox WPT Rough beschermend Zwart

Voorkom stoten en schade aan het racket met de zwart-witte Nox WPT padelbeschermer, een accessoire met zeer goede prestaties. Het heeft een ruwe afwerking om een grotere weerstand te bereiken tegen stoten tegen de vloer of het glas.

Voor de fabricage zijn lichte materialen gebruikt om te voorkomen dat er veel meer gewicht aan het racket wordt toegevoegd en om de balans niet te veranderen. Bovendien is er een kwaliteitslijm gebruikt, zodat deze gemakkelijk kan worden geplaatst en kan worden vervangen wanneer deze verslechtert.

Nox WPT-beschermer zwart en wit, kenmerken

  • De Nox WPT in het zwart met een wit logo heeft een ruw oppervlaktedesign.
  • Pak van 1 stuk en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Goede hechting voor een lange duur.
  • Officieel World Padel Tour-product
  • Het hecht aan elk racket en verandert zijn gewicht niet omdat het licht is.
  • Nieuwe accessoires voor Nox 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Voor alle spelers die klappen in de buis van het racket willen vermijden, omdat het perfect past in elke vorm en de levensduur van het racket verlengt.

Waarom zal je het leuk vinden? Afgezien van de belangrijkste beschermingsfunctie, kunt u uw racket aanpassen met een exclusief ontwerp. Bij deze gelegenheid combineert het zwart met de naam van het merk en de WPT in het wit, ook verkrijgbaar met andere ontwerpen.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van padel met Nox Sport en het brede assortiment padelpadel rackets, sportkleding, racketas en andere accessoires van topkwaliteit. In de uitgebreide productcatalogus vindt u modellen die zijn aangepast aan de behoeften van elke speler en tegen een betaalbare prijs.

Nog één seizoen heeft hij de steun van professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Atomic-tweeling. Ze werken allemaal samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle sporen. Word lid van Team Nox en geniet van de beste sensaties!

Features Jaar: 2021
Onze beste producten