Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox X-One Evo Black 2022
  • Nox X-One Evo Black 2022

Nox X-One Evo Zwart 2022

PVP: € 120,00
€ 69,95
-42% Nox
Padelpalm Nox X-One Evo Zwart 2022 | Breng je beste spel naar boven met dit veelzijdige padel racket van Nox Padel, het biedt de beste balans tussen kracht, controle en comfort om ons de beste prestaties te geven
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox X-One Evo Zwart

Perfectioneer je spel met het X-One Evo Black padel racket, een van de nieuwigheden die Nox Padel 2022 ons brengt. Het valt op door zijn brede slagoppervlak omdat het is ontworpen met een ronde vorm en dankzij de gemiddelde balans geeft het ons ook kracht bij volleys en spikes.

Wat betreft de constructie is er HR3 eva-rubber in de kern gebruikt, wat een zeer comfortabele slag en een geweldige baloutput genereert. Het frame is versterkt met carbon en Dynamic Structure-technologie om breuk te voorkomen en de gezichten zijn gemaakt van glasvezel voor snelle aanpassing.

Nox X-One Evo in zwart, kenmerken

  • Rond formaat en gecentreerde balans van de Nox X-One Evo Black 2022.
  • Met carbon versterkt frame om de weerstand te verhogen.
  • Verbetert de vereniging van materialen met de Dynamic Structure-constructie.
  • Meer elastisch en comfortabel gevoel dankzij de glasvezel van de gezichten.
  • Veelzijdige padel racket die ons zal helpen ons spel te definiëren.
  • Vermindert de impact van de bal om te genieten van een spel zonder blessures.
  • Geweldige baloutput met het HR3-rubber dat erin wordt gebruikt.
  • Inbegrepen in de nieuwe Nox 2022 padel racketcollectie.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor atleten van gemiddeld niveau die willen verbeteren, omdat het een zeer goed gecompenseerd padel racket is om te genieten van de beste prestaties bij elke actie.

Waarom zal je het leuk vinden? Want de X-One Evo is een goedkoop Nox padel racket waarin de beste technologieën en materialen zijn verwerkt. Je zult er ook op het eerste gezicht dol op zijn, omdat ze een zeer verfijnd ontwerp hebben in zwarte, grijze en witte tinten.

Lees meer over het merk NOX

Dit seizoen heeft Nox Padel de steun van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-tweeling, allemaal professionele spelers van de World Padel Tour en atleten die deel uitmaken van het zogenaamde Team Nox.

Het merk vindt zichzelf elk jaar opnieuw uit en brengt een complete collectie padel rackets, padel racketkits en accessoires uit van hoge kwaliteit en voor de beste prijs. Maak deel uit van Team Nox en geniet van een onverslaanbare ervaring in al je wedstrijden.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten