Nox Equation Lady WPT 2022
 • Nox Equation Lady WPT 2022
 • Nox Equation Lady WPT 2022
 • Nox Equation Lady WPT 2022

Nox-vergelijking Lady WPT 2022

PVP: € 145,41
€ 123,93
-15% Nox
Fantastisch Nox-racket voor dames, biedt geweldige controle, kracht en comfort voor de speler, evenals een verfijnd exclusief ontwerp voor de World Padel Tour
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox-vergelijking Lady WPT 2022

Domineer alle facetten van het spel met het Equation Lady WPT padel racket, een damesmodel uit de geavanceerde serie padel rackets van Nox 2022. Het valt op door zijn grote veelzijdigheid, hoewel op het eerste gezicht zijn exclusieve ontwerp voor de World Padel Tour zal je bellen Het is een officieel product van het circuit.

Dankzij de brede sweetspot helpt het je om ongeforceerde fouten te verminderen en dankzij de gemiddelde balans verlies je geen kracht in de buurt van het net. Carbon is gebruikt in het frame en glasvezel in de gezichten, dit samen met het HR3-rubber van de kern zorgt voor meer speelbaarheid en comfort. Het beschikt ook over een ruwe oppervlaktetechnologie die de effecten verbetert.

Nox Equation WPT voor vrouwen, kenmerken

 • Pure balans van de Nox Equation Lady WPT 2022 met zijn medium balans en ronde vorm.
 • Lichter gewicht dat de speler meer wendbaarheid biedt.
 • Oppervlak met ruwheid zodat je meer spin aan de bal kunt geven.
 • Racket voor dames met exclusief design van de World Padel Tour.
 • Het combineert koolstof in het frame en glasvezel in de gezichten.
 • Anti-vibratiesysteem om urenlang te spelen zonder ongemak.
 • Eva HR3 rubberen binnenkant om te voorkomen dat je vermogen of vermogen verliest.
 • Een van de nieuwe Nox Padel 2022 damesrackets.

Voor wie is het? Voor meisjes die al een hoog of gemiddeld niveau hebben en op zoek zijn naar een uitgebalanceerd en beheersbaar racket waarmee ze het initiatief kunnen nemen en winnende slagen kunnen maken vanuit elk deel van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u zult genieten van de beste prestaties en het beste ontwerp op de baan, aangezien het een World Padel Tour-racket voor dames is. Het keert terug in een witte en roze afwerking, met blauwe details en een glanzend logo om de aandacht te trekken.

Lees meer over het merk NOX

Dit seizoen heeft Nox Padel de steun van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-tweeling, allemaal professionele spelers van de World Padel Tour en atleten die deel uitmaken van het zogenaamde Team Nox.

Het merk vindt zichzelf elk jaar opnieuw uit en brengt een complete collectie padel rackets, padel racketkits en accessoires uit van hoge kwaliteit en voor de beste prijs. Maak deel uit van Team Nox en geniet van een onverslaanbare ervaring in al je wedstrijden.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten