Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox Attraction WPT 2022
  • Nox Attraction WPT 2022
  • Nox Attraction WPT 2022

Nox Attractie WPT 2022

PVP: € 175,95
€ 99,95
-44% Nox
padel racket de padel Nox Attraction WPT 2022 | Het krachtigste Nox-racket in de geavanceerde serie, een model in diamantformaat en hoge balans dat een officieel product wordt van de World Padel Tour
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox Attraction World Padel Tour Advanced Series

Mis de kans niet om de nieuwe racketcollectie van Nox Padel 2022 grondig te leren kennen.We presenteren het nieuwe Attraction WPT padelracket, een zeer gevreesd model omdat het opvalt door zijn punch. Het is tevens een van de Nox rackets voor de WPT met een exclusief design!

Net als zijn voorganger behoudt het het diamantformaat en de hoge balans. Het frame is van carbon maar door het gebruik van glasvezel aan de zijkanten is het geen technisch racket. Bovendien is de kern gemaakt van HR3-rubber voor een ongelooflijke aanraking en met de ruwheid van zijn vlakken kun je meer effect aan je opnamen geven.

Zwart en geel Nox Attraction van de WPT, kenmerken

  • Uitstekende punch van de Nox Attraction WPT 2022 door zijn diamantvorm en hoge balans.
  • AVS anti-vibratiesysteem in het hartgebied.
  • Exclusief ontwerp omdat het een van de officiële producten van de World Padel Tour is.
  • Goede baloutput dankzij het HR3-rubber aan de binnenkant.
  • Carbon is gebruikt in de buis en glasvezel op het oppervlak.
  • Meer flexibele materialen die de aanpassing van de speler bevorderen.
  • Ruwe textuur waarmee je met de effecten kunt spelen.
  • Nieuwe serie WPT Nox Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Gericht op atleten met een hoog of gemiddeld spelniveau en die graag de bal hard slaan, aangezien de Nox Attraction een krachtig padel racket is, dat een geweldige stoot geeft om het aanvallende spel te domineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel zijn spel meer gebaseerd is op kracht, verwaarloost hij ook controle of comfort niet, aangezien zijn materialen flexibeler zijn en betere sensaties bieden bij het slaan. Het is ook een officieel WPT-product, dus het heeft een exclusief ontwerp in zwart, geel en een helder logo.

Lees meer over het merk NOX

Dit seizoen heeft Nox Padel de steun van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-tweeling, allemaal professionele spelers van de World Padel Tour en atleten die deel uitmaken van het zogenaamde Team Nox.

Het merk vindt zichzelf elk jaar opnieuw uit en brengt een complete collectie padel rackets, padel racketkits en accessoires uit van hoge kwaliteit en voor de beste prijs. Maak deel uit van Team Nox en geniet van een onverslaanbare ervaring in al je wedstrijden.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten