Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox AT10 Ultralight 2021
  • Nox AT10 Ultralight 2021

Nox AT10 Ultralicht 2021

PVP: € 99,95
€ 73,95
-27% Nox
Nox AT10 Ultralichte padelpadel | Aanpassing van het Agustín Tapia-racket voor jongeren of spelers die op zoek zijn naar een licht model, aangezien dit Nox-padel racket ultralicht is
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox AT10 Ultraligera

We analyseren in detail de nieuwe collectie Nox Padel 2021 rackets . Voor de jongsten, of spelers die op zoek zijn naar een licht racket, hebben we het AT10 Ultralight padel racket beschikbaar, het kleine zusje van Agustín Tapia's racket met gewicht en afmetingen aangepast voor kleine spelers.

Voor een betere handling heeft het merk zeer lichte materialen gebruikt om het gewicht tussen 290 - 320 gram te verlagen. Het frame is 100% carbon en er is glasvezel gebruikt op het oppervlak. Het bevat ook een ontwerp met gesloten hart en zacht rubber in de kern voor meer comfort.

Nox AT10 Ultralight, kenmerken

  • De Nox AT10 Ultralight heeft een ontwerp met een gesloten hart.
  • Je verliest geen sensaties bij het slaan met het HR2 eva-rubber van de kern.
  • Meer weerstand en duurzaamheid met het carbon van het frame.
  • Een van de lichtste nox rackets op de markt.
  • Aanpassing van het racket van Agustín Tapia voor kinderen.
  • Glasvezel oppervlak voor fantastische speelbaarheid.
  • Nieuwe serie ultralichte padel rackets van Nox Padel 2021.

Voor wie is het? We kunnen het aanraden aan jonge mensen die de sprong naar een volwassen racket maken, aangezien de nox ultralight een normaal formaat heeft, maar met een dunnere handgreep en een lager gewicht. Het is ook geschikt voor mannelijke en vrouwelijke spelers met elleboogproblemen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een bewerking is van het racket van Agustín Tapia, een van de top tien spelers in de WPT. Het heeft ook een esthetiek die erg lijkt op de AT10 Genius Arena, zodat u kunt genieten van een geweldig ontwerp en esthetiek.

Lees meer over het merk NOX

Ga de baan op met Nox Sport, een firma met jarenlange ervaring in de sector en een welverdiende reputatie. Spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso maken deel uit van Team Nox en zijn verantwoordelijk voor het testen van alle producten.

Wacht niet langer en kies je winnende wapen uit de nieuwe collectie padel rackets, we zijn ervan overtuigd dat je zult vinden wat je zoekt en tegen de beste prijs.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2021
Onze beste producten