Paletero Nox AT10 XXL 2021
  • Paletero Nox AT10 XXL 2021
  • Paletero Nox AT10 XXL 2021

Padel Tassen Nox AT10 XXL 2021

PVP: € 74,95
€ 63,75
-15% Nox
Agustin Tapia 2021 Padel Tassen | Koop de Agustín Tapia Padel Tassen, een zeer ruime Nox-tas, met thermotechnologie en gemaakt met de beste materialen voor geweldige prestaties
Schrijf een beoordeling

NOX AT10 padel racketas van Agustin Tapia

Mis de beste padeltassen van het seizoen niet. Ontdek de Nox AT10 XXL padel racketas uit de Nox Padel 2021-catalogus, een officieel product op maat gemaakt voor Agustín Tapia . We benadrukken zijn esthetiek, maar ook zijn grote capaciteit, dus het zal uw ruimteproblemen oplossen.

Het heeft een Headvak voor kleding, een ander met thermofunctie voor maximaal 4 rackets en een apart vak voor schoenen. Het heeft ook gewatteerde beschermingen en je kunt de handvatten aanpassen om het comfortabel te dragen als een padelrugzak.

Agustín Tapia Padel Tassen, kenmerken:

  • De Nox ML10 XXL 2021 is de grootste in de collectie, met een inhoud van 50 liter
  • Een thermische kant met capaciteit voor maximaal 4 padel rackets .
  • Het heeft een thermovak om de waterfles koel te houden.
  • Hiermee kunt u vuile kleding scheiden in een "waszak".
  • Dankzij de kleinere vakken kun je je persoonlijke spullen bij de hand houden.
  • Handvatten om hem als rugzak op te hangen en ergonomische Headriem.
  • Een van de noviteiten van de Nox Padel 2021 tassencollectie.

Voor wie is het? We raden het vooral aan aan spelers die alles meenemen naar hun wedstrijden, aangezien het een van de grootste padel racketas op de markt is met afmetingen van ongeveer 70 x 45 x 30 centimeter en een inhoud van 50 liter.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een robuuste structuur heeft, blijft uw materiaal altijd in goede staat. Het is ook een van de nieuwigheden van Nox, Agustín Tapia's Padel Tassen met een mooi ontwerp in zwart en oranje, evenals de handtekening van de speler.

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en koop de producten die worden gebruikt door de grote kampioenen met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padel rackets, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes aan te gaan. Vind wat u zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten