Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Azul logo Naranja 2019
  • Muñequera Azul logo Naranja 2019

Blauw Muñequera-logo Naranja 2019

€ 6,95
Nox
Koop de blauwe padelpolsbandjes met het oranje logo van Nox, een ideale accessoire of je nu uit een blessure komt of zweet wilt vermijden

Blauw Muñequera-logo Naranja 2019

Elk detail is belangrijk, daarom stellen we u de beste accessoires op de markt ter beschikking. Koop de Nox 2019 padelpolsbandjes in blauw en oranje logo, deze bieden de beste ondersteuning en bescherming voor het gewricht.

Aan de andere kant zullen ze op de heetste dagen voorkomen dat zweetdruppels je handen bereiken en je spel belemmeren. Zo heb je een droge en stevige grip op je padelracket.

Blauwe polsbandjes met oranje logo, analyse

  • De 2019 blue nox met oranje logo wordt verkocht in verpakkingen van 2 stuks.
  • Het combineert katoen, nylon en polyester vezels.
  • Kenmerkende frisse technologie om vocht af te voeren.
  • Groot van formaat.
  • Marineblauw ontwerp met geborduurd oranje logo.
  • Nieuwe accessoires om padel Nox 2019 te spelen.

Voor wie is het? We raden ze aan aan elke atleet, of het nu mannen of vrouwen zijn die de pols willen ondersteunen of zichzelf willen beschermen tegen zweet, omdat het polsbandjes zijn die warmte op het gewricht houden en vocht bestrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Want dankzij de samenstelling met klassieke en elastische stoffen krijg je de steun die je nodig hebt. Zo is het gewricht goed beschermd en vermijd je blessures tijdens je wedstrijden.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van al het Nox Padel-nieuws voor de beste prijs en rust jezelf uit met producten van topkwaliteit. Spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van degenen die deel uitmaken van zijn team.

Vind ze leuk en vind je beste bondgenoot in hun nieuwe collectie padel, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires om op je best te presteren. En het is dat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen in elk van zijn producten implementeert.

Features Jaar: 2019
Onze beste producten