Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pala ML10 Pro Cup Ultra Light Silver 2019
  • Pala ML10 Pro Cup Ultra Light Silver 2019
  • Pala Nox ML10 Pro Cup Ultra Light Silver 2019

Nox ML10 Pro Cup Ultra Light Silver

PVP: € 88,00
€ 73,95
-16% Nox
Koop het roze en zilveren ML10 Pro Cup padel racket van Nox, een veel lichtere versie aangepast voor spelers die op zoek zijn naar een licht racket
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox ML10 Pro Cup Ultra Light Silver

Maak de sprong met het ultralichte zilveren pro cup padel racket, een noviteit in de Nox Sport-catalogus 2019. We kunnen het definiëren als het jongere zusje van een van de meest succesvolle modellen van het bedrijf, ook een controlepadel racket maar met gesloten hart voor meer stabiliteit en met minder gewicht, omdat bij de fabricage lichte materialen zijn gebruikt.

Technische eigenschappen

  • De roze en zilveren ultralichte ML10 pro cup vermindert het gewicht tussen de 290-320 gram .
  • Soft touch met het HR2 eva-rubber dat in de kern wordt gebruikt.
  • Grote stevigheid en weerstand dankzij Carbon Frame-technologie.
  • Handvat aangepast aan de hand van de jongste.
  • Glasvezel op beide vlakken.
  • Inbegrepen in de Nox 2019 padel tennisracket catalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor: spelers die op zoek zijn naar een licht padel racket of jongeren die de sprong naar het volwassen model wagen. We raden het ook aan voor jongens of meisjes die last hebben van blessures of ongemak in de arm.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je verrast zult zijn door zijn grote kracht, behendigheid en controle in elke bal die je speelt. Bovendien is het ontwerp zeer aantrekkelijk, waarbij wit wordt gecombineerd met het zilveren logo en fuchsia-details op zowel de gezichten als het profiel.

Lees meer over het merk NOX

Ga de baan op met Nox Sport, een firma met jarenlange ervaring in de sector en een welverdiende reputatie. Spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso maken deel uit van Team Nox en zijn verantwoordelijk voor het testen van alle producten en het dragen ervan in officiële competities. Wacht niet langer en kies je winnende wapen uit de nieuwe collectie padel rackets, we zijn ervan overtuigd dat je zult vinden wat je zoekt en tegen de beste prijs.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 300-330 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2019
Onze beste producten