Enebe Nitro Red Junior 2024
  • Enebe Nitro Red Junior 2024
  • Enebe Nitro Red Junior 2024

Enebe Nitro Red Junior 2024

PVP: € 69,00
€ 68,95
-1% NB
Enebe Nitro Red Junior A000435 | Ontdek de Enebe Nitro Red Junior 2024, het ideale padel racket voor jonge spelers. Lichtgewicht, balans en perfect ontwerp voor verbetering op de baan. Maak van elk spel een unieke ervaring en voel de evolutie!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel Racket Enebe Nitro Red Junior

De Nitro Red Junior van Enebe is de perfecte metgezel voor jonge spelers die hun eerste stappen op de padelbaan zetten. Speciaal ontworpen voor de kleintjes thuis, combineert dit padel racket prestaties en gebruiksgemak perfect.

Met de Nitro Red Junior biedt Enebe een veelzijdig model dat opvalt door zijn gemiddelde balans, waardoor jonge spelers hun techniek en vaardigheden op de baan met vol vertrouwen kunnen ontwikkelen. De structuur en materialen zijn ideaal om zich aan te passen aan de behoeften van beginners.

Kenmerken van het padel racket Nitro Red Junior

  • Gewicht: 320 - 340g, ideaal voor jonge spelers.
  • Profiel van 38mm, perfect voor eenvoudig en comfortabel hanteren.
  • Ronde vorm, biedt een breed sweet spot.
  • Kern van Black EVA HR2, voor een uitstekende respons bij elke slag.
  • Gezicht en frame van glasvezel, voor optimale duurzaamheid en weerstand.
  • Glanzende afwerking en een gemiddelde balans, ideaal voor veelzijdige spelers.
  • Onderdeel van de Enebe rackets collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Nitro Red Junior van Enebe is bedoeld voor kinderen van beginnersniveau. Het is perfect voor degenen die beginnen in de wereld van padel en op zoek zijn naar een veelzijdig racket dat hen in staat stelt regelmatig te spelen, een veelzijdig spel te ontwikkelen en technisch te verbeteren bij elke training.

Waarom zal je het leuk vinden?

Dit model is een juweeltje uit de Enebe 2024-collectie voor kinderen. De Nitro Red Junior is meer dan een simpel racket, het is een brug naar verbetering en perfectionering van vaardigheden op de baan, ontworpen om vertrouwen en passie voor het spel op jonge leeftijd te inspireren.

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe is een merk dat zich heeft onderscheiden door zijn innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Met jarenlange ervaring heeft het zich weten aan te passen aan de behoeften van de spelers, door producten aan te bieden die geavanceerde technologie en functioneel ontwerp combineren.

Hun inzet voor de sport en hun focus op het tevredenstellen van zowel professionele spelers als beginners, hebben van Enebe een referentie in de sector gemaakt. Elk racket, elk product, weerspiegelt de toewijding en aandacht voor detail die dit merk kenmerkt.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 330-350gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten