Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Enebe RSX Carbon blauw 2023
  • Enebe RSX Carbon blauw 2023
  • Enebe RSX Carbon blauw 2023

Enebe RSX Carbon blauw 2023

PVP: € 230,00
€ 195,00
-16% NB
padel racket Enebe RSX Carbon blauw 2023 | Domineer elk facet van het spel met dit veelzijdige racket van Enebe, een model gemaakt van 100% koolstof en dat de beste technologieën van het merk bevat
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Enebe RSX Carbon blauw 2023 padel racket

We hebben al de nieuwe collectie producten om padel te spelen Enebe 2023. Het merk keert terug met veel nieuwigheden maar ook met de meest klassieke modellen die nooit teleurstellen. We presenteren het nieuwe RSX Carbon blue padel racket, een veelzijdig model waarmee je al je wedstrijden kunt winnen.

Het heeft een Druppelvormig ontwerp en een gecentreerde balans, zodat het zich snel aanpast aan elke spelactie. Om een droger gevoel te krijgen, combineer je een carbon frame met 3K-stof op het oppervlak. Wat betreft de kern, het heeft zwart eva HR3-rubber, dus het biedt ook een zeer comfortabele aanraking en je zult niet teleurgesteld zijn in de baloutput.

Enebe RSX Carbon zwart en rood, kenmerken

  • We definiëren de nieuwe blauwe NB RSX Carbon als veelzijdig vanwege zijn druppelvorm en medium balans.
  • Carbon is in het frame gebruikt om meer weerstand te bieden bij slagen of crashes.
  • Het bevat zwart eva HR3 zwart rubber dat veel comfort genereert bij het slaan.
  • 3k koolstofweefsel dat het meer hardheid geeft.
  • Slagstabiliteit, waardoor je de bal beter kunt controleren.
  • Geavanceerd racket dat zich aanpast aan elke speelstijl.
  • Nieuwe gladde, matte afwerking die de details in blauw accentueert.
  • Inbegrepen in de geavanceerde serie Enebe Padel 2023-rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een goede optie voor gevorderde spelers die gewoon kracht en controle in hun handen willen hebben, aangezien de RSX een veelzijdig racket is, dus het zal je helpen om je beste slagen te maken, zowel spelend op de forehand als in de backhandpositie.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij dit seizoen terugkeert met een heel cool ontwerp, een combinatie van zichtbaar carbon met een matte afwerking en blauwe details die hem spectaculair maken. Wij verzekeren je dat je met de RSX schittert op en naast de baan!

Ontdek meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het circuit met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een stop van enkele jaren keert de firma terug naar de strijd met een complete collectie padelrackets, kleding en accessoires voor het publiek.

Wacht niet langer en ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om toe te passen op hun producten en zo te voldoen aan de behoeften van al hun spelers.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten