Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Enebe Roja
  • Muñequera Enebe Roja

Enebe Rode Polsband

PVP: € 4,00
€ 3,50
-13% NB
Polsband voor padel Enebe Rood | Voorkom pijn of letsel met deze Enebe-polsband om padel te spelen, een perfect accessoire voor warme dagen omdat het voorkomt dat de handen zweten

NB Rode korte polsband met wit logo

Blijf zweten op je handen met de nieuwe korte polsband in rood en wit logo, een kwaliteitsaccessoire dat je terugvindt in de Enebe 2022-collectie accessoires om padel te spelen. Het wordt per stuk verkocht en er zijn veel kleuren om uit te kiezen. .

Hiermee houd je de padel racket stevig vast en voorkom je dat vocht je parten speelt op beslissende momenten. Bovendien hebben ze ook een zeer goede ondersteuning, waardoor slechte gebaren van het gewricht en mogelijke verwondingen worden vermeden.

Korte NB-polsband in rood, kenmerken

  • Het rode Enebe polsbandje wordt verkocht in verpakkingen van 1 stuk.
  • Kleine afmetingen, circa 8 x 8 cm.
  • Ondersteuning en bescherming van het gewricht.
  • Headstof katoen met 22% polyamide, 5% viscose en 4% elastaan.
  • Verkrijgbaar in meer verschillende kleuren.
  • Accessoires om padel te spelen NB Padel 2022.

Voor wie is het? Ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die regelmatig padel spelen en last hebben van overmatig zweet in hun armen, iets wat behoorlijk oncomfortabel is bij het goed vastpakken van het racket.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de combinatie van materialen een maximale absorptie garandeert, zelfs in tijden van hitte. Daarnaast is de rode afwerking met het witte merklogo erg opvallend, iedereen zal je aankijken!

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten