Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
NB RSX Carbon 2022
  • NB RSX Carbon 2022
  • NB RSX Carbon 2022

NB RSX Carbon 2022

PVP: € 220,00
€ 109,95
-51% NB
NB RSX Carbon 2022 padel racket | Zowel controle als kracht met dit veelzijdige Enebe padel racket, een klassieker van het merk die terugkeert met behoud van zijn essentie en met structurele verbeteringen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket NB RSX Carbon

Vind je winnende zwaard in de nieuwe catalogus van Enebe Padel 2022. Koop de nieuwste editie van het RSX Carbon black and red padel racket, een van de beste multifunctionele rackets. Het heeft dus een Druppelontwerp en een gecentreerde balans, die zich snel aanpast aan elke speelstijl.

Om superieure prestaties te bereiken, is het vervaardigd met 100% koolstof, waardoor de vlakken zijn versterkt met 3K-stof om het resistenter te maken en meer vermogen te bereiken. Wat betreft de kern, het heeft HR3 zwart eva-rubber, dus het genereert een geweldige baloutput en minder trillingen.

Enebe RSX Carbon zwart en rood, kenmerken

  • Kracht en controle verzekerd met de NB RSX Carbon 2022.
  • Carbon constructie zowel het frame als de vlakken.
  • Het bevat HR3 zwart eva-schuim dat veel zoetheid genereert bij aanraking.
  • 3k carbon stof aan de zijkanten voor meer weerstand.
  • Stabiliteit in de slag, waardoor je de bal beter kunt beheersen.
  • Hij verdeelt de gewichten heel goed zodat je hem makkelijk en snel kunt hanteren.
  • Nieuw ontwerp in zichtbaar carbon, grijs en rood in een gladde matte afwerking.
  • De veelzijdige van de nieuwe Enebe Padel 2022 collectie.

Voor wie is het? Perfect voor jongens met een gevorderd niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket, aangezien de RSX Carbon zich aanpast aan elke speelstijl en zorgt voor goede prestaties als het gaat om het nemen van de gecontroleerde bal en als het gaat om hard slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een Enebe-klassieker is die elk seizoen opnieuw wordt uitgevonden met verbeterde functies, naar de smaak van de meeste spelers. Dit jaar keert het terug met een zichtbare carbon-esthetiek, een grijs logo en rode details.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten