Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
NB Spitfire Woman 2022
  • NB Spitfire Woman 2022
  • NB Spitfire Woman 2022
  • NB Spitfire Woman 2022

NB Spitfire Woman 2022

PVP: € 140,00
€ 125,95
-11% NB
NB Spitfire Woman 2022 padel racket | Uitstekende speelbaarheid met dit Enebe padel racket voor dames, een lichtgewicht model dat de kracht en controle biedt die je nodig hebt om elke actie te domineren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames NB Spitfire Pink

Een van de modellen die spelers het leukst zullen vinden, arriveert: het roze Spitfire Woman padelracket, een van de nieuwigheden die je zult vinden in de Enebe Padel 2022-catalogus. Het bedrijf heeft een aanpassing gemaakt van een van zijn beste padels, met behoud van zijn formaat scheur met medium balans.

Het is ook zeer beheersbaar door zijn gewicht tussen 355 - 365 gram. Bij het slaan genereert het zeer goede sensaties met het HR3 zachte eva-rubber, dus het biedt veel zoetheid. Om te eindigen, presenteert het een koolstof- en glasvezelconstructie op de vliegtuigen, deze met ruwheid om betere effecten te bereiken.

Enebe Spitfire voor roze meisje, kenmerken

  • De NB Spitfire Woman 2022 is ontworpen met een traanvorm en bevatte balans.
  • Carbon is gebruikt in het framegebied, waardoor het wordt versterkt om meer stabiliteit te bereiken.
  • Goede baloutput en comfortabel gevoel met het HR3 eva-rubber aan de binnenkant.
  • Glasvezel oppervlak voor een meer elastische touch.
  • Absorbeer trillingen met het nieuwe hartontwerp.
  • Zeer handzaam dankzij het lagere gewicht.
  • Veelzijdig damesracket om elk facet van het spel te domineren.
  • Verkrijgbaar in de Enebe damesracketcatalogus 2022.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers van hoog of gevorderd niveau die de beste balans willen tussen kracht, controle en comfort op het veld, aangezien de Spitfire voor dames zeer gebalanceerd is en een zeer aangename touch heeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het dezelfde technologieën bevat als de Spitfire van de jongen, een van de beste multifunctionele padel racketen op de markt. Deze keer keert het terug met een lichter gewicht en meer vrouwelijke esthetiek, waarbij zichtbaar carbon wordt gecombineerd met roze details.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen. Het heeft ook de vertegenwoordiging van Javi Rico in de WPT.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten