Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristbands Joma lange rode
  • Wristbands Joma lange rode

Wristbands Joma lange rode

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Joma
Wristbands Joma lange rode katoenen | Koop deze rode Joma-polsbandjes voor de beste prijs en in een langere maat, perfect om te gebruiken op dagen dat het warmer is en zweet ons ongemakkelijk maakt

Wristbands padel Joma lange rode

Maak je klaar voor deze zomer met de Joma 2023 productcatalogus, daar vind je alles wat je nodig hebt. Koop de nieuwe rode padelbandjes met het witte logo, een accessoire van topkwaliteit dat ook een langer ontwerp heeft, waardoor het veel steun en absorptie biedt.

De samenstelling is gemaakt van katoen, elastaan en polyamide, waardoor ze een uitstekende ondersteuning bieden zodat je ermee kunt spelen en je er geen last van hebt. Ze zijn ook zeer resistent, zodat ze bij gebruik geen eigenschappen verliezen. Om het af te maken kun je ze krijgen in een verpakking van 2 stuks en oneindig veel kleuren.

Wristbands Joma lange rode met wit logo, kenmerken

  • De rode Joma polsbandjes zijn lang van formaat en geven daardoor veel steun.
  • Ze voorkomen mogelijke gewrichtsblessures.
  • Eén voor elke hand, aangezien de pakketten 2 eenheden zijn.
  • Ze absorberen transpiratievocht en dragen bij aan droge handen.
  • We hebben ze in het rood en in veel meer verschillende kleuren.
  • Nieuwe Joma 2023 tennispolsbandjes.

Voor wie is het? Voor alle spelers die hun handen droog willen houden, want de Joma-polsbandjes voorkomen dat zweet op de handen terechtkomt en ons op het meest beslissende moment van de wedstrijd voor de gek houdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze een grote duurzaamheid bieden, omdat hun vezels de eigenschappen van het eerste gebruik behouden. Bovendien is het rode ontwerp erg cool en gedurfd, zodat je in het middelpunt van de belangstelling staat.

Ontdek meer over het merk JOMA

Ontdek de nieuwigheden van Joma Padel, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de officiële sponsors van het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour. Momenteel heeft het al de vertegenwoordiging van veel professionele spelers op de piste.

Schakel over naar een van de beste merken en krijg je nieuwe padelschoenen, kleding, rackets en andere accessoires voor de beste prijs, we verzekeren je dat je niet teleurgesteld zult zijn. In onze padelwinkel vindt u alle producten tegen de beste prijs, evenals een grote verscheidenheid aan merken.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten