Rugzak Joma Open zwart rood 2023
  • Rugzak Joma Open zwart rood 2023

Rugzak Joma Open zwart rood 2023

PVP: € 44,50
€ 39,95
-11% Joma
Rugzak Joma Open zwart rood 2023 | Alles wat je nodig hebt binnen handbereik met deze Joma Open padelrugzak, een van de meest complete die ook een geweldige afwerking heeft in zwart en rood

Rugzak de Joma Open rugzak zwart rood 2023

Kies de tas of padel racketas die je nodig hebt dankzij de voorstellen die dit seizoen zijn gelanceerd door Joma Padel 2023. Ontdek de Open padelrugzak ontworpen in zwart, rode details en wit logo, een zeer complete tas omdat hij een Headvak heeft en een ander voor de schep.

Aan de andere kant heb je ook de mogelijkheid om je schoenen of vuile kleding in een aparte zak te laten, zonder dat het zich vermengt met de rest van het materiaal. Hij heeft ook handvatten en gewatteerde beschermingen zodat je hem comfortabel kunt vervoeren. Ten slotte is het gemaakt met het meest resistente materiaal om de inhoud te beschermen.

Rugzak Joma Open in zwarte en rode details, kenmerken

  • De Joma Open zwart rood 2023 is ontworpen met twee gevoerde handvatten om hem comfortabel te dragen.
  • Capaciteit om 1 of 2 padelrackets op te bergen.
  • U kunt de handgrepen aanpassen aan uw schouders, waardoor u meer comfort krijgt.
  • Kleine vakken met ritssluiting waar u uw persoonlijke bezittingen kunt achterlaten.
  • Optie om schoenen op te bergen in een apart vak.
  • Een van de nieuwe Joma 2023 sportrugzakken.

Voor wie is het? Het is ontworpen voor alle atleten die hun bezittingen onder controle willen hebben, dat wil zeggen opgeborgen in elke zak om niets te verliezen en ook beschermd zijn tegen mogelijke klappen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het zowel uitstekende eigenschappen als een elegant design biedt. Bij deze gelegenheid combineert het de kleur zwart met rode details naast het logo in het witte centrale deel. Je kunt hem echter ook in meerdere krijgen, kies jouw favoriet!

Ontdek meer over het merk JOMA PADEL

Het merk Joma Sport is bekend bij alle atleten, omdat het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om het uit te breiden met een brede catalogus van padelrackets.

Al zijn producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel moeite wordt gedaan om de nieuwe technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij verzekeren je van de beste prestaties en design op de baan.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten