Padeltas Joma Gold Pro zwart rood 2023
  • Padeltas Joma Gold Pro zwart rood 2023

Padeltas Joma Gold Pro zwart rood 2023

PVP: € 71,50
€ 64,95
-10% Joma
Padeltas Joma Gold Pro grote zwart rood 2023 | Grote capaciteit van deze eJoma Gold Pro padel-racketas in zwart en rood, een tas met verstelbare banden om hem hangend als rugzak te dragen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padeltas Joma Gold Pro zwart rood 2023

Lanceert een nieuwe padeltas dankzij de uitgebreide catalogus die Joma 2023 dit seizoen heeft ontworpen.We presenteren de Joma Gold Pro padel racketas in zwart, rood en wit logo, gemaakt met de beste materialen en een waterafstotende afwerking die maakt het is beter bestand tegen water en voorkomt het doorsijpelen van vocht.

Het is ook erg ruim, omdat het zijn ruimte verdeelt in een Headvak, 2 zijden voor de padelrackets en een schoenenrek met ventilatie om nare geurtjes van schoeisel te voorkomen. Tot slot heeft hij ook kleinere vakken voor accessoires en een thermofunctie.

Padeltas Joma Gold Pro grote in zwart en rood, kenmerken

  • De Joma Gold Pro zwart rood heeft een zijde voor rackets met thermofunctie.
  • Gemakkelijk toegankelijk Headvak om te pakken wat je nodig hebt.
  • Het bevat een schoenenrek met ventilatie, dat nare geurtjes voorkomt.
  • U kunt de handgrepen verstellen om hem comfortabel op de schouders te dragen.
  • Waterafstotende afwerking die vochtlekkage voorkomt.
  • Tas opgenomen in de Joma Padel 2023 tassencollectie.

Voor wie is het? We raden het aan aan jongens die veel materiaal meenemen naar hun wedstrijden of trainingen en een grote, robuuste en compacte padeltas nodig hebben, aangezien de nieuwe Gold Pro is gemaakt met stoffen van de hoogste kwaliteit en ruime vakken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een waterafstotende afwerking heeft die bestand is tegen water en ook de stof maakt het extreem duurzaam. Ten slotte zal het ontwerp u ook bevallen, aangezien de esthetiek in zwart met rode details het meest opvalt.

Ontdek meer over het merk JOMA PADEL

Het merk Joma Sport is bekend bij alle atleten, omdat het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om het uit te breiden met een brede catalogus van padelrackets.

Al zijn producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel moeite wordt gedaan om de nieuwe technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij verzekeren je van de beste prestaties en design op de baan.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten