Padeltas Joma Gold Pro zwart groene 2023
  • Padeltas Joma Gold Pro zwart groene 2023

Padeltas Joma Gold Pro zwart groene 2023

PVP: € 71,50
€ 64,95
-10% Joma
Padeltas Joma Gold Pro grote zwart groen 2023 | Bescherm je padelrackets met de grote Joma Gold Pro padel racketas in zwarte en groene details, een tas gemaakt van resistente stoffen die water afstoten

Padeltas Joma Gold Pro zwart groene 2023

Zoals elk jaar bieden we je een grote verscheidenheid aan tassen om padel te spelen, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij je past. Koop de Gold Pro Padeltas-tas in zwart en groen, een ruime tas die is gemaakt van resistente materialen en een waterafstotende afwerking die bestand is tegen vocht.

Het heeft 2 zijden voor mesjes, een ervan is bekleed met thermisch materiaal om een efficiëntere bescherming te bieden. Het beschikt ook over een geventileerd vak voor vuile kleding of schoenen, evenals een ruim Headvak voor kleding. Ten slotte presenteert het verschillende riemen voor eenvoudiger gebruik.

Padeltas Joma Gold Pro in zwarte en groene details, kenmerken

  • De zwart met groene Joma Gold Pro biedt de mogelijkheid om meerdere rackets in het zijgedeelte op te bergen.
  • Robuuste en versterkte structuur om slijtage te voorkomen.
  • Combineer handgrepen met andere soorten handgrepen om het handzamer te maken.
  • Zak voor kleine voorwerpen aan de zijkant.
  • Er zit een schoenenrek bij zodat je je schoenen niet bij je schone kleren hoeft op te bergen.
  • Thermofunctie aan een van de zijkanten, die je rackets beschermt tegen weersinvloeden.
  • Een van de nieuwe Joma Padel 2023 herentassen.

Voor wie is het? Meer gericht op atleten die gewoonlijk douchen en omkleden na training of wedstrijd, aangezien het een grote padel racketas is waarin je verschillende rackets, kleding, schoenen en alle accessoires kunt opbergen die je nodig hebt.

Waarom zal je het leuk vinden? U zult genieten van het comfort, omdat het gewatteerde delen en versterkte handvatten heeft, zodat het geen ongemak veroorzaakt wanneer het op de schouders wordt gedragen. Bovendien is het esthetisch zeer opvallend dankzij de combinatie die het presenteert in zwarte en groene details.

Ontdek meer over het merk JOMA PADEL

Het merk Joma Sport is bekend bij alle atleten, omdat het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om het uit te breiden met een brede catalogus van padelrackets.

Al zijn producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel moeite wordt gedaan om de nieuwe technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij verzekeren je van de beste prestaties en design op de baan.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten