Joma Slam groen 2023
  • Joma Slam groen 2023

Joma Slam groen 2023

PVP: € 140,00
€ 129,95
-8% Joma
padel racket Joma Slam Pro groen | Haal de bal x 3 met gemak eruit met het nieuwe Joma Slam Pro padelracket in grijs en groen, gemaakt met 3k-stof, zwart eva-rubber en anti-vibratiesysteem
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Joma Slam groen padel racket

Koop de beste producten om padel te spelen in onze online padelwinkel, waar je al Joma's nieuws voor 2023 kunt krijgen. Haal meer uit het aanvallende spel met het nieuwe grijze en groene Slam padel racket, ontworpen in diamantformaat en met een ietwat hoge balans .

Hoewel het krachtig is, biedt het ook zeer goede sensaties bij het slaan dankzij het zwarte eva-rubber in combinatie met het nieuwe VIBRA - OUT-systeem dat tot 40% van de trillingen elimineert die worden gegenereerd bij het raken van de bal. Ten slotte heeft het een carbon frameconstructie samen met FlexSHIELD 3K-vezels voor het oppervlak.

Joma Slam Pro in grijze en groene details, kenmerken

  • De Joma Slam grijs groen is een powerracket, ideaal voor gevorderde spelers.
  • Ontworpen in een diamantvorm en met een iets hogere balans.
  • Stevige en stijve structuur dankzij de koolstofbuis en het nieuwe hartontwerp.
  • Platte schoenen met FlexSHIELD 3K-vezels die de beste prestaties op de baan garanderen.
  • Het bevat een zwarte eva-rubberen kern waarmee de aanraking uitstekend is.
  • Het bevat een achthoekig handvatontwerp dat de grip verbetert.
  • Je kunt spelen zonder ongemak aan je arm, omdat het VIBRA-OUT-systeem de impact zeer goed absorbeert.
  • Nieuwe collectie hoogwaardige rackets Joma Padel 2023.

Voor wie is het? Het is gericht op gevorderde spelers met een meer aanvallend profiel, die dicht bij het net spelen en de bal graag hard raken, aangezien de nieuwe Slam ons zal helpen om met weinig inspanning meer snelheid aan onze schoten te geven.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je esthetisch zal hypnotiseren, omdat het een reflecterende afwerking bevat die veel aandacht trekt. Het combineert dus zwart met details en een reflecterend groen logo, zodat het van kleur verandert bij beweging.

Ontdek meer over het merk JOMA SPORT

Het merk Joma Sport is bekend bij alle atleten, omdat het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om het uit te breiden met een brede catalogus van padelrackets.

Al zijn producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel moeite wordt gedaan om de nieuwe technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij verzekeren je van de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten