Joma Gold zwart turquoise 2023
  • Joma Gold zwart turquoise 2023
  • Joma Gold zwart turquoise 2023

Joma Gold zwart turquoise 2023

PVP: € 140,00
€ 124,95
-11% Joma
Joma Gold zwart turquoise 401180.116 | Sla hard tegen de bal met het Joma Gold padel racket in zwart en turquoise, een hoogwaardig model ontworpen in diamantvorm en hoge balans.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Joma Gold zwart turquoise padel racket

Vind je beste partner op de baan met de nieuwe Joma 2023 padel productcatalogus. We introduceren een van hun meest indrukwekkende modellen: het padel racket Gold in zwart en turquoise, ontworpen met een diamantvorm en een balans aan de bovenkant, wat zorgt voor meer slagkracht.

Voor de constructie wordt een koolstof frame gecombineerd met 3k weefsel voor de bladen, waardoor het zeer duurzaam is. In de kern is zwarte eva rubber geïntegreerd, waardoor je een uitstekend gevoel krijgt bij het slaan. Tot slot biedt het een spel met minder vibraties, dankzij het VIBRA-OUT systeem worden deze met bijna 40% verminderd.

Joma Gold zwart met turquoise logo, eigenschappen

  • Diamantvorm met het gewicht naar het hoofd van de Joma Gold zwart turquoise.
  • Koolstof buis voor grotere weerstand tegen stoten of botsingen.
  • Droger gevoel met het gebruik van 3k weefsel in de bladen.
  • Je zult genieten van een uitstekend gevoel dankzij de zwarte eva rubber in de kern.
  • Met de VIBRA-OUT technologie wordt tot 40% van de vibraties geëlimineerd.
  • Power racket voor spelers met een aanvallende speelstijl.
  • Octagonaal handvatontwerp en extra lang.
  • Nieuwe collectie middenniveau padel rackets Joma 2023.

Voor wie is het bedoeld? Geschikt voor gevorderde spelers die vaak in de backhand positie spelen en agressief zijn in het spel, aangezien het een krachtpadel racket is waarmee je gemakkelijk slagen zoals volleys en smashes kunt uitvoeren.

Waarom zal je ervan houden? Hoewel het een power racket is, geeft het een zeer comfortabele slag dankzij het nieuwe anti-vibratiesysteem dat tot 40% van deze trillingen elimineert. Bovendien heeft het een cool ontwerp in zwart met turquoise details.

Ontdek meer over het merk JOMA SPORT

Alle sporters kennen het merk Joma Sport, dat al vele jaren actief is in de sportwereld. Het is pas een paar jaar geleden dat ze begonnen zijn met padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires, later uitgebreid met een uitgebreide catalogus van padel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, omdat er veel moeite wordt gestoken in onderzoek en het toepassen van de nieuwste technologieën in de sector. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, we garanderen de beste prestaties en ontwerp op de baan.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten