Joma Tournament 2023
  • Joma Tournament 2023
  • Joma Tournament 2023

Joma Tournament 2023

PVP: € 150,00
€ 139,95
-7% Joma
Joma Tournament padel racket | Haal je beste foto's op de baan met het nieuwe Joma Tournament padelracket in rood en zwart, een model gemaakt van carbon, ruwheid en zwart eva-rubber
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Joma Tournament padel racket

We presenteren de nieuwe producten voor het spelen van padel die Joma in 2023 heeft ontwikkeld. Haal je beste spel naar boven met het Tournament padelracket in rood, zwart en blauw logo, een model uit de geavanceerde serie en dat beschikt over innovatieve technologieën. Het geeft een ruwe afwerking op de vlakken, waardoor we betere effecten op de bal kunnen uitvoeren.

Wat het spel betreft, het is ontworpen met een Druppelvorm en met een gecentreerde balans, dus het is zeer goed gecompenseerd. Het is ook gemaakt met hoogwaardige materialen zoals 3k carbonstof samen met zwart eva-rubber aan de binnenkant. Het heeft ook een anti-vibratiesysteem voor comfortabeler slaan.

Joma Tournament in rood, zwart en blauw logo, kenmerken

  • Druppelformaat met medium balans voor een betere balans van de Joma Tournament rood zwart.
  • Het heeft ruwheid in reliëf dat de effecten verbetert.
  • Flexo zwarte eva rubberen kern voor een onverslaanbaar balgevoel.
  • Constructie van de vlakken met FlexSHIELD 3K-vezels.
  • 100% carbon EXO COUNTER buisvormig om duurzaamheid en stijfheid te garanderen.
  • Dankzij het VIBRA-OUT-systeem worden trillingen tot wel 40% geëlimineerd.
  • De achthoekige manchet is ontworpen voor een comfortabelere grip.
  • Nieuwe collectie Joma 2023 padel padel rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die al een hoog of gemiddeld spelniveau hebben en een sprong in kwaliteit willen maken, aangezien de Joma Tournament is gemaakt van hoogwaardige materialen en ook de beste aanvals- en verdedigingsprestaties biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Op esthetisch vlak is het vrij opvallend omdat rood is gecombineerd voor het frame en het hartgebied met een zwarte achtergrond en het logo in blauw. Ongetwijfeld een combinatie die ons een succes lijkt en waar de meeste spelers van zullen houden.

Ontdek meer over het merk JOMA SPORT

Het merk Joma Sport is bekend bij alle atleten, omdat het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om het uit te breiden met een brede catalogus van padelrackets.

Al zijn producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel moeite wordt gedaan om de nieuwe technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij verzekeren je van de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten