Joma Challenge Zwart Fuchsia
  • Joma Challenge Zwart Fuchsia
  • Joma Challenge Zwart Fuchsia

Joma Challenge Zwart Fuchsia

PVP: € 140,00
€ 39,95
-72% Joma
padel racket Joma Challenge Black Fuchsia | Geef meer intensiteit aan je spel met dit Joma padel racket, een model voor gemiddeld niveau dat opvalt door zijn punch en waarmee je het spel kunt domineren
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Challenge Zwart Fuchsia

Het bekende merk Joma vindt zichzelf opnieuw uit en lanceert een complete collectie producten om padel te spelen. Maak je krachtigste slagen met het Challenge-padel racket in zwart en fuchsia, ontworpen in een diamantformaat en een enigszins hoge balans om meer slag van bovenaf te bieden.

Voor de constructie heeft het bedrijf de nieuwste generatie koolstof gebruikt naast 3k-stof die het oppervlak versterkt. Het genereert ook een zeer goede output met het eva pro-rubber dat aan de binnenkant wordt gebruikt en dankzij de versteviging van het hartgebied zul je genieten van een stabiele en torsievrije slag.

Joma Challenge in zwart en fuchsia, kenmerken

  • De Joma Slam Pro Power Black Red heeft een oversized diamantvorm met een hoge balans.
  • Stevige en stijve structuur dankzij de carbon constructie.
  • Het bevat een eva pro rubberen kern voor een spectaculaire aanraking.
  • Versterking in het deel van het hart dat voor meer stabiliteit zorgt.
  • Het bevat geïnterlinieerde 3k koolstofvezels die een resistent mes creëren.
  • Goede sweetspot om ballen uit het midden te corrigeren.
  • Nieuwe collectie Joma Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor offensieve spelers van hoog of gemiddeld niveau die vooruitgang willen boeken, omdat het een krachtig padel racket is dat je zal helpen je aanvalsspel te verbeteren zonder het gevoel van controle te verliezen, omdat het een goede sweet spot heeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de padel rackets is met de beste prijs-kwaliteitverhouding, zul je genieten van uitstekende prestaties op de baan zonder een fortuin uit te geven. Het presenteert ook een zeer kleurrijk ontwerp met een combinatie van zwart met fuchsia en groene details.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man
Onze beste producten