Joma Stadium CTR
  • Joma Stadium CTR
  • Joma Stadium CTR

Joma Stadium CTR

PVP: € 180,00
€ 49,51
-73% Joma
padel racket Joma Stadium CTR Zwart Groen | Een van de Joma rackets met meer controle, ideaal om op rechts te spelen en ook om af te werken met power omdat de gebruikte materialen het veel power geven.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Stadium Control in zwart en groen

Vind het model dat je nodig hebt om je wedstrijden te winnen in de nieuwe collectie Joma Padel 2022. Koop het Stadium CTR padel racket in zwart en groen, een model dat opvalt door zijn brede sweet spot en controle omdat het is ontworpen met een ronde mal en met de balans dicht bij de hand voor een geweldige speelbaarheid.

Hoewel het een controlepadel racket is, biedt het een zeer goede punch dankzij de materialen die bij de constructie zijn gebruikt. Het heeft een structuur van 100% koolstof met 12k-stof om een grotere weerstand te bereiken. De kern is gemaakt van EVA-rubber met een hoog herstelvermogen, wat hem meer hardheid en kracht geeft als het gaat om afwerking. Om af te werken, heeft het ook een ruwe textuur.

Joma Stadium Control in het groen, kenmerken

  • Rond formaat met gewicht dicht bij de hand van de Joma Stadium CTR Zwart Groen.
  • Controleblad waarmee het al je fouten zal vergeven.
  • Halfharde aanraking met het snel herstellende eva pro-rubber aan de binnenkant.
  • Carbon constructie om de structuur meer weerstand te geven.
  • Oppervlak met 12k stof om meer kracht te hebben bij het slaan.
  • Ruwe afwerking die de effecten op de bal bevordert
  • Nieuwe collectie Joma 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers van hoog niveau die meestal rechts spelen, omdat dit Joma-racket meer controle over de bal biedt vanwege het formaat en de balans, waardoor we de bal nauwkeurig kunnen plaatsen en ballen uit het midden gemakkelijk kunnen corrigeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste materialen op de markt bevat voor een goede prijs, een model van uitstekende kwaliteit. - prijs. Het presenteert ook een heel cool ontwerp in combinatie met de kleur zwart met het logo van het merk in groen en enkele details in geel.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten