Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Joma largas blancas rosas
  • Muñequeras Joma largas blancas rosas

Joma lange wit roze polsbandjes

PVP: € 8,00
€ 6,95
-14% Joma
Joma Wit Roze Padel Polsbandjes | Verander je oude polsbandjes voor nieuwe van het merk Joma, zodat we kunnen voorkomen dat zweet naar het gezicht en de handen gaat, waardoor we niet meer kunnen spelen.

Grote Joma-polsbandjes in wit en roze

Mis een van de meest complete collecties accessoires van Joma niet. Koop de Joma Long-polsbandjes in wit en roze, een perfect accessoire voor mensen die intensieve sporten beoefenen, zoals padel, omdat ze ons helpen zweet te bestrijden.

Ze zijn lang van formaat en dankzij de gebruikte stoffen passen ze perfect om de pols, maar zonder onze bewegingen tijdens het spelen te belemmeren. Bovendien wordt zweet dankzij de gebruikte materialen zeer snel opgenomen zodat we er geen last van hebben.

Lange witte en roze Joma polsbandjes, kenmerken

  • De Joma Largas Blancas Rosas zijn groot van formaat
  • Nu te koop in verpakkingen van twee stuks.
  • Gemaakt van katoen, elasthaan en polyamide die ons een ongelooflijke kwaliteit bieden.
  • Ze voelen zacht aan en veroorzaken geen schuren.
  • Absorberen en transpireren zweet
  • Catalogus met accessoires voor padel Joma 2022.

Voor wie is het? Aanbevolen voor mensen die niet eens van de hitte houden om te voorkomen dat ze spelen en die het liever zonder handdoek doen, omdat het erg oncomfortabel is en ze het zweet het liefst heel snel willen verwijderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een kwaliteitsproduct koopt terwijl je een wit en roze ontwerp draagt, perfect voor spelers die willen sporten zonder aan elegantie in te boeten.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten