Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Joma Slam Pro Verde Lima
  • Muñequera Joma Slam Pro Verde Lima

Joma Slam Pro Polsband Lime Groen

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Joma
Padelpolsband Joma Slam Pro Green Lime | Voorkom blessures en overmatig zweten met deze Joma padelpolsbandjes, gemaakt van technische stoffen die ideaal zijn voor sportactiviteiten

Joma Slam Korte Polsband Lime Groen

Voorkom dat je tijdens het spelen last krijgt van zweet met de groene Slam Pro padelpolsbandjes uit de Joma 2022 collectie. Het perfecte accessoire om op de heetste dagen te spelen zonder dat de padel uit je handen glijdt en je spel ongemakkelijk maakt.

Bij de vervaardiging is een grote verscheidenheid aan vezels en stoffen gebruikt om al het zweet en vocht te absorberen zonder het op te hopen. Bovendien behoudt het na verloop van tijd zijn eigenschappen zonder de kwaliteit van de stof te verliezen, zelfs bij continu wassen en gebruik.

Kenmerken van Slam Pro Lime korte polsbanden

  • Klein formaat van de Joma Slam Pro Green Lime polsbandjes.
  • Lime groene colorway met zwarte logo details.
  • Houdt de polszone warm om geen blessures te veroorzaken.
  • Gemaakt van elastische materialen om gemakkelijker aan en uit te trekken.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van 2 stuks.
  • Nieuwe Joma accessoires voor padel 2022.

Voor wie is het? Voor elke speler die niet afhankelijk wil zijn van een handdoek die het spel onderbreekt om het zweet te drogen, aangezien deze polsbandjes niet aan een druppel vocht ontsnappen. Het helpt ook om een juiste positie van het gewricht te behouden, zodat blessures in de toekomst niet optreden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij is ontworpen met vrij zachte stoffen die de huid niet beschadigen, is hij ook uitgevoerd in limoengroen met het logodetail in zwart, een opvallende maar winnende combinatie.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Onze beste producten